lavininannesii gmzz- bende nayid beye gidiyodum ama şuan hacı cerit beye gidiyorum. Devlette mi doğum yapmayı düşünüyosunuz ?
gmzz- lavininannesii evet çünkü şifada yenidoğan yoğun bakımı yok ve çevremde orada doğum yapanlar çok pişman para odaklı davranıyorlarmış insanlara. Hacı cerit beye ilk hamile olduğumda gittim. Ama sezeryan olacaksan Ahmet beyin üstüne tanımıyorlar. Hastanede çalışan tanıdıklar bile sezeryanda ondan başkasına gitme diyor
Emdok Ays0 sigara böreğini fırınlayıp mı buzladınız pişmemiş haliyle mi? Ben de yapmayı düşünüyorum ama hangi hali buzluğa atılsa daha ii olur bilemedim. Mikrodalgam da var
Ays0 Emdok ben pişirmeden koyuyorum çok yağda pirince sıçrama yapıyor yalnızca ama çıtır çıtır oluyor
lavininannesii gmzz- ben kendi isteğimle sezaryen olmam diye düşünüyorum zorunlu olmadıkça 🤔hacı cerit beyden memnunum şuan bakalım. Şifada da serap hanıma gittim bikaç kez ondan da çok memnunum zaten ben şifanın eski çalışanıyım orayla ilgili herşeyi konuşulanlardan daha çok biliyorum ve eğer riskli bir doğum değilse orda doğum yapmakta bi sakınca görmüyorum☺️
esdemom lavininannesii muşta yaşayan birini buldum sanırııım 😇😇Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
lavininannesii esdemom merhaba evet muşta yaşıyorum. Devlet hastanesinde hacı cerit beye gidiyorum çok memnunum. Özel hastanede serap hanıma gidiyodum ama ayrılıyo hastaneden
esdemom lavininannesii bende aynı şekildeydi ama şimdi biraz korkuyorum devlette doğum yapmaktan. Kaç haftalıksınız acabaa ?
Beyzan Yeppudaa bu sefer çiğden koydum iç harcına bulgur da koydum. Ve çok şükür sorunsuz pisti. Üstüne tabak kapattım pişirirken
Esbebeginannesi Gamze_23 ben hic bir sey atmadım. Annem ablam gelecek zaten. Eşim de sagolsun elinden her türlü yemek geliyor. Canımın istedgini hemen yapiyor. Son haftalar hava da çok sıcak ağırlaştım hic bir sey yapmaya gücüm yok
1128 Mom089 brokoliyi haşladıktan sonra mı buzluluğa atıyorsunuz acaba rica etsem paylaşabilir misiniz?
dereninannesi38 Gamze_23 mantı, yaprak sarması, et köfte, sulu köfte yaptık annemle. Daha poğaca, Gül böreği, taze fasülye falan da koyucaz inşallah ☺️
Blablabla 2626262782ayse pasta nasıl koyuyorsunuz tarif vs verirseniz mutlu olurum. Bir de poğaçacı pişirip mi koyuyorsunuz
2626262782ayse Blablabla canım elmalı pastayı sadece hamur halinde hazırlayıp yağlı kağıtta donduruyorum direk hamur atıyorum diğer tüm kurabiye ve poağça ları pişirip sıcağı çıktıktan sonr abuzluğa atıyorum çıkardığında mis gibi zaten taptaze afiye t olsun