Vesile2 Bayanlar detaylı ultrasonu prf. Yaparmı. Meram tıp hastanesi prf. Hüseyin Görkemli ye randevu aldım ama detayli ultrason yapiyormu ki giden varmı??
_Elifffffff_ Vesile2 bende özel büyükşehir hastanesinde yaptırdım muslum beye memnun kaldım perinatoloji doktoru kendisi ayricada
Fatma969 Detyli ultrasnu perinatoloji bolumu yapiyor dye blyrm ben devlette randevu bulamdm özel büyükşehir hastanesinde yaptrdm
Fatma969 Vesile2 hayr randevu almdan bakmyrlar ben baya arastrdm en sonunda haftam dolack korkusyla özele yaptrdm sehir hastanesindeki doktor bana öyle dedi perinatoloji bolumunden randevu alman lazm dye
Fatma969 Perinatoloji uzmani müslüm sarikaya dye bir doktordu memnun kaldm bn ince ince bakti inceledi
Vesile2 Fatma969 canm doktorumda Müslüm beye gitmemi istedi.normal randevu alıp mı gittin sen detaylı için
Hlyaaaa Ben başaran klinikte yaptirdim. Orayi doktorum önerdi bana da. 300 tl odemesi vardi. Cok iyi bakiyorlar ama.
Vesile2 Hlyaaaa hmm orayi bilmiyorum tam olarak nerede herkes orayi övüyor eşime dedim de gitmek istemedi bilmediği yere
1aleyna2 Hlyaaaa acaba doktor mu yönlerdir sizi ben 19 haftalık hamileyim 20 haftalıkken kontrolüm var acaba direk detaylıya mı randevu alsam yoksa muaneye gidip doktor mu yönlendirecek
Hlyaaaa Vesile2 meram egitim arastirmanin 300 metre kadar ilerisi donercinin ustunde basaran klinik.ekrem coskunun ustunde.
Fatma969 Evet ucretli 250 tl ye yaptrdm develtte randevu bulmak cok zordu ama selcuklu tıp fakultesi hastanesnede bakabilirsnz arkdsm cuma günü yaptrmsti orada orasi ucretsiz bir arastrn
Vesile2 Fatma969 Prof. de yapar diye tahmin ediyorum ama. Hizmetleri diye arastirdm nette 4 boyutlu ultrason yazıyor ama Hüseyin Görkemli de.
Fatma969 Vesile2 evet canim randevu alip gttim esimde yanimda geldi inceledi bakti 250 tlye yapmsti o zaman haftani kntrol et haftanda yaptir 21.haftada yaptrmami soylemsti doktorum
Vesile2 _Elifffffff_ Internette bu ayın sonuna kadar randevu gözüküyor da haziran da gitcem ben hazirana açmamış randevu