Sedakbyk Prensannesi65 cocuk doktorum yogurt mayalamak icin onu tavsiye etmisti bende ondan kullaniyorum.
mommy_bee Prensannesi65 doktor her gün ic dedi bana ama laktozsuz alıyorum sindirimi kolay olsun diye. Pinar denge alıyorum onun tadına alıştım.
Prensannesi65 mommy_bee doktor bana hiç söyleme Di neler yapmam gerektiğini ben çocuk güzel gelişsin diye içiyorum 🤷♂️
Prensannesi65 Krizantem_ Bende sütaş içiyorum ama kokusu tadı değişik sanki yada diğer sütlere alıştığım için bilmiyorum 🤷♂️
Pelin__1 Prensannesi65 Valla ben hep hazır süt içtim sadece yoğurdu köy sütünden mayalıyorum. Açık süt içemiyorum midem bulanıyor. Faydalıdır herhalde ya bebeğim 25 haftalık 35cm demek ki ordan bi kalsiyum almış öyle diyorum kendi kendime 😂😂
Pelin__1 Prensannesi65 pınar süt alıyorum küçük kutu olanlardan soğuk soğuk içiyorum günde 2 tane, yarar tabi 😊
Aysun1983 Prensannesi65 hazır günlük şişe süt ve Ya pastörize içememi önerdi doktorum açık sütler de toksoplizma olma olasılığı yüksek olduğu için riske etmemekte fayda var dedi
Aylayslky Prensannesi65 evet uht sut olmayacak onların bi faydası yok ama marketlerde dolaplar da günlük sütler var pastörize onlar daha iyi ebem oyle söylemişti
Denedimyedimgezdim Prensannesi65 pastörize sütlerde kaynatmaya gerek yok, ılık soğuk nasıl istersen tüketebilirsin 🤗 şeker nedeniyle bal miktarına dikkat edersin 😬
Momandmom Prensannesi65 fermente süt içmeniz lazım hazır süt tüketin laktozsuz olan çiğ süt alıp kaynatıp içmemek gerekiyor doğrusunu yapıyorsunuz.
Yuceroglu Prensannesi65 marka sorarsanız en güzeli tire süt şokun sütü bunlar pastörize ama kutu içmeyin bana kalırsa. Bunların lezzeti çok güzel ben ılıtıp içiyorum 😊
Aylinsemih Prensannesi65 ben yen yeni sütane sütü almaya başladım doktorum bildiğiniz marka sut alın şimdi suthane alırsanız çok kaynatmaniz lazım ayarlayamazsaniz kötü dedi bende arada marketten sutas marka aliyorum