Saree1 24derya_11 başından beri riskli geçiyor en başlarda düşük riski vardı şimdi de erken doğum riski var 33+1 im rahim ağzım 28 mm ilaçlarla devam ediyoruz , oğlum 2530 gr olmuş (32+4te ) . Çok şükür içim biraz daha rahat , doktorum doğsada sıkıntı olmaz stres yapma dedi
Mavilotta Dbe24 12 haziran canım tahmini doğum tarihin 🙃 yani 40+0 olduğun gün. Ben de 35+0 ım bugün. 11 haziran doğum tarihi
24derya_11 Mavilotta zaman daralıyor Rabbım bi sancıda kurtarsın bir kişi gidip 2 kişi dönmeyi nasip etsin Rabbım
Birkiz Dbe24 Burcuckmk Ecenurcevik Yuceroglu minikserce00 mrb arkadaşlar 32 haftalık hamıleyım boğazımda bı yanma 🔥 midemde falan değil sadece boğazımda öyle öksürük falanda değil bu reflü mü oluyor netten baktm bıraz doktorum da henuz dönmedi yaşayan falan varmı yada fıkrı olan
Thutik Şiddetli bir ağrım sızım yok çok şükür ama aşırı ağırlaştım. Biraz yürüyüş yapayım desem 10 dk’lık yolu 30 dk da yürüyebiliyorum, neredeyse günün ⅘ i dinlenerek geçiyor. Sizin de öyle mi yoksa ben mi çok mızmızlanıyorum 😔 31+5 im bu arada
seyram Thutik valla ben de 31 haftama giriyorum ve yürüyüşte bende sıkıntı çekiyorum sanki hani apandisit şişer de yürüyemezsiniz ya öyle hissediyorum Bir iki tut sonra 😔
EsmaSahin MinikTospa Sizinle haftamız aynı ,bebeklerin kilosuda aynı😀benimde tahminen 18 ağustos gibi alırlar diye hesapladım,ama daha doktor tarih vermedi
Mavilotta 24derya_11 sancı olmayacak ama sezeryan olcak benim 🙃 inşallah sağ salim vaktinde kucağımıza alırız
24derya_11 Mavilotta inşallah canım bnmde sezeryan deniliyodu ama bugün düzeltmişti yönünü normal doğuma müsatiz artık inşallah