Merhaba 🤗 dünden beri gelişim geriliği ile ilgili post açıyorum ama pek bilgisi olan çıkmadı sanırım.
Bebeğimde gelişim geriliği var ve muhtemelen erken Doğum yapıcam, normalde 35. Haftada olmamız gerekirken şu an 33 haftalık çıkıyo, sıkı takip yapılacak ve her an sezaryenle alınabilir, gelişim geriliği olmasa da erken Doğum yapanlar beni bilgilendirebilir mi acaba süreç nasıl geçiyo bebekler ne kadar küvezde kalıyo, erken Doğumla ilgili hiçbir fikrim yok ve korkuyorum açıkcası. Ayrıca şunu da belirteyim, gelişim geriliğinin nedeni bilinmiyo bebek kilo almaya devam ediyo ama haftasına göre yine bi 100-200 gr arası eksiği var, ne suyunda ne kordonda ne plasentada bi sorun yok, organları detaylı incelendi gayet sağlıklı da ama 2 haftalık bi gerilik çıkıyo ölçümlerde o yüzden riskli gebelikler takibimi yapıyo şu an ve erken sezaryenle alınabilir dediler. Burda okuyorum 33-34 haftalık hep 2-2,5 kilo arasında bebekler, benimki şu an 33 haftalık ve 1880 gr, korkuyorum bişey olacak diye içim içimi yemeye başladı lütfen fikri olan varsa bana bi yardımcı olsun, erken Doğum yapan anneler nasıl bi süreçten geçtiler paylaşabilir misiniz acaba 😔😔