HicranKzn Mesude26 benim oldu 30. Hafta doktora gittim nst sonrasında alttan muayene şimdi olduğunda gitmiyorum😁
ArzuztrkSavran Mesude26 yalancı sancı için erken değil mi ben şuan 33+3 üm bende ara ara oluyo gibi hissediyorum 🙄 ondan diyorum bence bi doktoruna sor istersen
Mirmirlokum Mesude26 benimde dün yani 27+3 de çok sancım oldu gerçekten doğuruyorum sandım çok korktum 😟 iyi ki gitmemişim o zaman bugün hareketleri iyi ve hiç sancım olmadı çok şükür 😅🤗
Edirefp Mesude26 nasıl bi sancı oldu bende 32. Haftadayım ara ara ağrım oluyor ama sancımı bilmiyorum
Mesude26 deletedmom40 bencede çok erken geldi ama bugün üç kere hissettim adet ağrısı gibi ağrı geldi hemen geçti
deletedmom40 Mesude26 dikkat et doktoruna sor istersen bi beni de bilgilendirirsen sevinirim bizde yaklaştık 29. Haftaya
ArzuztrkSavran HicranKzn alla alla erken değil mi canım ya ben 34 haftaya yakınım nerdeyse 35 hafta da benden nst istedi doktorum kişiden kişiye mi değişiyor bu belirtiler 🙄🤔
Ceyduygu HicranKzn Kendimi gördüm resmen 😀 benimde sancim olmustu gittim alttan muayene edince niye gittim diye kendime cok kizdim banada ders oldu gitmem öyle her sancida 😂
HicranKzn ArzuztrkSavran sancı olarak acil gittim ben o yüzden aldılar kuzum nstye sancı var mı diye. Cıkmayınca alttan baktı açılma var mı diye prosedür öyleymiş 😖. Normalimde geçen hafta 35tik öyle başladı.
HicranKzn Mesude26 yalancı sancı dedi kuzum. Birde enfeksiyon varsa oda yaparmış kasık bel ağrısı. En güzel bilgiyi doktorun verir🤗👍🏻
Mirmirlokum Mesude26 yalancı sancı normal bence 25. Haftalarda başlayan da var yinede bir doktoruna yaz magnezyumu arttırır rahatlaman için