ekoglu34 Bircen_12 aynen ben de Ahmet hocama takipliyim. Her gittigimde ultrasonu detayli bakiyor zaten sagolsun.
GlzM2509 arifekmk Ben gittim 15 dk sürdü hiç bişey anlamadım normalde daha uzun sürüyor ama yine sizin tercihiniz🌸💕Şimdiki aklım olsa asla oraya gitmezdim o kadarsöyleyeyim🌸
_Elifffffff_ arifekmk özel büyükşehir hastanesinde yaptırdım ben perinatoloji doktoru birde müslüm bey çok memnun kaldım 250₺ ödeme yaptık
Suhedaaaa1234 arifekmk canım muayene ücreti 300 TL diye biliyorum yani ben özel olarak detaylı diye gitmedim hiç çünkü her gidişimde uzun bakıyor internette başaran Kılinik diyip girin TL ile arayıp bilgi alabilirsin 🙂
Suhedaaaa1234 Anneolmayolunda- bende 1 buçuk aydır gitmiyorum ama 300 veya 350 TL diye biliyorum canım yarın gideceğim inş
Smy238 arifekmk ay çok yeni gördüm yaptırdınız mı bilmiyorum özel Büyükşehirde çok iyş ve ilgiliydi hatta ben orda başka bi doktora gittim beni azar beter etti soru soramadım kadına ona soracaklarımı Müslüm beye sordum çok sakin ve güzel güzel cevaplamıştı
arifekmk Smy238 Merhabaa 🌸 yok daha zamanım var gitmedim teşekkür ederim tavsiyeniz için. Hayırlı bayramlar 🥰