Mltm88 Meltem_aras Ay negüzel işte😍😍Ben uçtum gitti😏Gebelikten önce diyet yapıyordum,hamile kalıncada aşırı iştahım açıldı ve aldıkça aldım:) 19. Haftadayım 10 kilo aldım 😏😏
Meltem_aras Bebikoannesi olsun ya diyet programiyla verirsin muhakak bebişin saglkli olsunda sonra da verilir🌸
eslemeslem Meltem_aras ne güzel işte 😊 erken alınan kilolar annede kalıyor geç dönem kiloları bebek kilosu oluyor 😂 ben de 32 haftalık oldum 8 kilo aldım ama bebeğim sadece 1800 hadi 2 kilo da plesentası suyu falan olsun geri kalan 4 kilo da benim bacaklarda galiba 😂😂
Ali_kaan46 Meralrabiamhmt aynıyız bende öyleydim beni gören ay ne kadar şişmisin diodu psikolojim bozulmuştu artık doğuma 72 ile girdim 10 gün oldu bakalım kaç kilo gitti
Ozge890 Meltem_aras 32.2 haftaligim 83 kiloyum canim cok sıkkın 90 olmadan bi doğuraydim 68 kilodan bu kilolara kadar çıktım bebegin cani sagolsun ama iste ilk defa bu kadar kilo aldım
buiyimi Ruyasusam nasıl verdiniz acaba maşallah bebekte kilo alıyor tabi siz verirken en çok ona şaşırıyorum ☺️
Ruyasusam buiyimi Aslında özel bisey yapmadım kg vermek için tansiyon problemim vardı tuzu azalttım.evde olduğumuz için canim pek bisey yemek istemiyor ben dışarıda gezerken yiyip kilo alanlardanım. Dışarıda olsam alırdım kesin ya 🙈🙈😄😄
Cansu_04 Jelibonlubonibon ayyyy o haftlarda güzelim kilolarım gitti hiç ağzıma doğru düzgün bir şey koymuyordum 😂🤤