Meltem_aras Kizlar kaç haftalik gebesiniz ve kac kilo aldinz? merak ediyorum🤭 Ben 23 haftalik gebeyim 1 kilo bile almadım🙄 alsam iyi olurdu sanki boşa mı kafaya taktim bilemiyorum var mi benim gibi olan?
Saniss Meltem_aras ilk 26 hafta hiç kilo almadım kusma bulantı derken şimdi 36+4 üm 12 kilo aldım son zamanlarda alıyorsun ama kafana takma ben kilo almıyorum diye erkenden çok kilo alırsan sonralarda napcan🤭
YagmurAnnesi Meltem_aras Genelde 6. Aydan sonra hızlı kilo alınıyor ama biraz da yapı meselesidir illaki.. ilk hamileliğimde 16 kilo aldım. Şimdi de 37 haftalığım 2 hafta önce tartıldım 12 kilo almışım 😂🤦🏻♀️
Ebru_ylmz Jelibonlubonibon ben de 15 Haftalık oldum 78 le hamile kaldım şimdi 80.500 resmen 2 buçuk kilo aldım ya keşke almasaydım
Cansu_04 Jelibonlubonibon ayyyy o haftlarda güzelim kilolarım gitti hiç ağzıma doğru düzgün bir şey koymuyordum 😂🤤
alazzeyneperva Meltem_aras ben 24 haftalik hamileyim once3kilo verdim 49 a kadar düştüm sonra hizla aldim 60 kilo oldum 11 kilo aldım
Mom54544 Meltem_aras 18 haftaligim tedavi sonucu hamileyim hiç kilo almadım yattigim dinlendigim halde sağlıklı beslendigim için sanırım 🤭 Beni gören herke kilo almışsın kalçan göbeğin çıkmış falan diyo ama bende zaten vardı göbek ve kalça hafiften ve o kadar da yememe rağmen hala almadim inşallah az kilo ile kapatırım 😂
Saniss Meltem_aras ben mesela gebe değilken yersem alan cinsteyim hemen 🤣 ama gebelikte en son düşüneceğimiz şey olsun kilo ya gider elbettt
Ebru_ylmz Emineesen yaa neden acaba hep emzirirken kilo verirsn diyolar doğumda da gidiyo bayağı dediler ama arkadaşım sezeryan oldu doğumdan sonra 5 kilo gitmiş
alazzeyneperva Meltem_aras yani doktorun soyledigiyle söylüyorum zayiflayan insanlar birden fazla kilo alabilirler ama yapiyla da alakalı bi yerden sonra durur fazla almazsin dedi bi de dikkat edersem tabi
Ruyasusam Meltem_aras Haftadayim 3 kg verdim gayet memnunum. Herkesin bünyesi farklı bazıları için kilo almak normal bazıları içinde almamak. Bebisin gelişimi iyiyse hiç sıkıntı yok ⚘
buiyimi Ruyasusam nasıl verdiniz acaba maşallah bebekte kilo alıyor tabi siz verirken en çok ona şaşırıyorum ☺️