Kimkibu YelizAtilla aynen bende ondan aldım çok iyiymis yenidoğan için cok tavsiye ettiler konak oluşumunu engelliyormus
buiyimi MDT ben internetten bakınca bulunduğum ilde bir kaç eczane çıkıyor o dogrumudur acaba yoksa iletişime mi geçip sormalı
MDT buiyimi canım art de huile nin internet sitesine gir. Orada bayilerimiz kısmı var. Bulunduğun il ve ilçeyi yazarak bulabilirsin
MDT buiyimi bazı bayiler karışım yapmayabiliyor ama sadece azır bir kaç ürün satıyorlar. O yüzden arayıp karışım yapıp yapmadıklarını sorarsanız daha iyi olur
yamacin_annesi ideemirel mustela aldım hiç tereddütsüz. şampuan pişik kremi vücut losyonu ve yağ set olarak trendyoldan , içeriği temiz ve kullanıcı yorumları çok iyi
esraaa86 ideemirel şampuan almayı düşünmüyorum ilk 3 ay,sonra tmz içerikli bişi bulup bi şampuanlı bi şampuansz yıkarım diye düşünüyorum İnşallh,zeytin sütü ile de vucudunu nemlendircm pişiğe de iyi geliyormuş.
MDT ideemirel canım yorumunu yeni gördüm. art de huile ’nin internet sitesine gir orada bayilerimiz sekmesi vardır onu tıkla. Bulunduğun il ve ilçeyi seç.hepsi sıralanır. Ama bazı bayiler karışım yapmıyor. Sadece bazı hazır karışımlar var onları satıyorlar. Gitmeden önce eczaneyi bir ara sor istersen karışım yapıyor musunuz diye
esraaa86 ideemirel içeriği nekdr temiz olursa olsun ilk 3 ay bebeğin tenine bişi değmemesi daha sağlıklı,no shpmn diye bi akım var tüm dünyada,kendi saç yağı bebeğin saçını besliyor tenini de,zaten sadece süt kokuyor bebekler tertemzlr kirlenmiyolarki