ideemirel canım şimdi ben konuşursam kafan daha çok karışacak ☺️Ama madem sordun cevap vereyim.
Benim yıllar önce vajinal mantar ve siğil problemim vardı. Ne kullandıysam geçmedi o ara bir arkadaşım “art de huile” diye bir şeyden bahsetti. Yurt dışında yaşayan eczacı bir kadının aromatik yağlarla yaptıği yüzde yüz doğal karışımlar.Bu kadın Türkiye’de sadece eczacılara eğitimini veriyor bu işin ve sadece eczacılar yapabiliyor bu karışımları. Çoğu karışım Direkt ihtiyaca yönelik yani kişiye özel yapılıyor bazen doktor teşhisi falan da istiyorlar.
Neyse ben o sıra bu karışımlar sayesinde şifa buldum. Bana özel yapıldı karışım. O zamandan beri onun kaş kirpik serumunu, güneş kremini vs kullanırım.Karışımlrı yaptırdığım eczacıma gittim. Bebeğime lazım olan şeyleri anlattım hepsini yaparım dedi ve bana içeriklerini oranlarıyla beraber söyledi.Bugün aradı hazır diye pazartesi gidip alacam inşallah.
Lafı daha fazla uzatmak istemiyorum zaten kafan karışık ☺️eğer ilgilenirsen bölgende karışım yapan eczaneyi nasıl bulacağını sana anlatırım.