Kızlar merhaba.. 6 haftalık hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum bundan önce iki düşüğüm oldu. Daha uyguna alabilmek için rapor çıkarmaya çalıştım her yere gittim ama hiç bir doktor vermedi. Sağlıkocağına baş hekime bile gittim beni tersleyerek çıkardı odadan.. Ben sadece Anne olmak isteyen bir insanım bana bir tane raporu çok gördüler.
İstanbulda da rapor veren doktor bulamadım. Varsa bana önerebilirsiniz devlet hastanesinde, çok ihtiyacım var. Gerçekten utanarak söylüyorum ya da böyle elinde fazladan 4000 ilk oksapar iğne kalan var mı? Bana verebilir mi çok dua ederim.. yani ihtiyacı olmaz kenarda köşede kalır öyle . kargo parasını ben karşılarım o kadar sorun değil. Sadece beş tane iğnem kaldı, beş gün beni idare eder İnan’ın öyle zor durumdayız ki iğne alacak para yok zaten kutu iğne 300 tl. En en ucuz bulunabilirse 150-200 tl. Tüm eczaneler farklı fiyat biçmiş. Zaten zor durumdayız halk hep sıkıntıda bunlar da bizi yeme peşinde.. böyle alcklık görmedim yoruldum artık. Teşekkür ederim şimdiden başka çarem kalmadığı için yazdım..