Deletedmom71 Merhabalar, erkek bebek isim tavsiyesi alabilir miyim şimdiden araştırmaya başlıyım dedim 😍 siyasi ve dini bir anlamı olmasa iyi olur. Sizler bebeklerinize ne isim koyacaksınız? 😊 Teşekkürler
Deletedmom71 @Deletedmom434 @Mus-sak @DuyguEyupoglu diğerlerini etiketleyemediiim. Ayy fikirleri merak ediyorumm 😬
Deletedmom71 Deletedmom15257 ayy evet ya öğrendim 😄 en fazla 3 kişi mi etiketleniyor anlamadım ki başka kimseyi etiketleyemedim. Bugün gördük kesin erkek 😂😂
Deletedmom15257 Deletedmom71 ayyy maşallah yoo çok kişi etiket yapabilirsin sadece bazen bazı kişiler etiketlenmiyo
Deletedmom15257 Deletedmom71 kiz ismi deseydin vardı da erkek hiç bakmadım ki 😂arama duşuna baş orda erkek isimleri diye cokk post açılmıştı bakabilirsin ben kızıma arven mila koycam sen arden koy erkeklerde güzel isim 😂😁
Deletedmom71 Duamm dini ve siyasi görüşü olacaksa kendisi seçse daha iyi olur diye. Yükleme yapmak istemiyorum ismiyle. Daha modern anlamı güzel isimler bakıyorum açıkçası
Duamm Deletedmom71 Çocuklarımız dinini kendi seçemez biz müslümansak onlarda müslüman olmak zorunda siyasete karışamam ama biz türk ve müslüman bir toplumdan geliyosak çocuklarımızda öyle olmalı kuranda geçen güzel bı isim bulmanız ümidiyle
Deletedmom71 Deletedmom15257 hahaha 😄😄 valla bilemedim ya çınar düşünmüştük onuda bi akrabamız çocuğuna koyacakmış hamile yani. Artık üstüste güzel olmaz diye düşündük. Halbuki çok içimize sinmişti ama soğudum biraz 😄
Deletedmom71 Deletedmom15257 valla kuranda geçen isim olsun diyebiliyorlarsa, geçmeyen isim olsun da diyebilirim bende burda sonuçta herkesin kendi çocuğu değil mi 😄 kesinlikle bi yükleme yapmak istemiyorum bebeğin isminde zamanı gelince her şeyine kendisi karar verir
Deletedmom15257 Deletedmom71 yaa olmaz zaten kuzum bulursun daha cokkk var bende değişebilir diye bakiniyom guzel isim olsun kizim ilerde neden demesin diye