Melek6177 13 haftalıkken öğrendik erkek demişti şimdi 22 yiz değişmedi 💙 Oğluşum olacak inşallah 13 Eylül 🤗
Aysesenkulaksiz Oğlum olacak inşallah 🤗 Kızlar bebişlerinizin pozisyonu nasıl benim ki transvers yani yan duruyor başı sağda ayaklar solda başına gelen varmı doğuma kadar döner mi acaba 💁♀️
Elifdikel Kbra_em 16 haftalikken erkek dedi doktorum salı günü detaylı ultrosanum var onu bekliyorum :)
Nslhnasya Dilekcakiroglu bizimde aynı 13 te net erkek dedi 16da kız dedi bir kızım var bebeği 1 ay erkek diye sevdik 🙃
Duyguckrky Nslhnasya ay banada 14haftada %100 erkek dedi şuan 18hafta değişmez herhalde 😁o kadar erkek diye sevdik alışveriş yaptık 😁
nazkeve en son muayenede yüzde 90 kız dedi doktorumuz ben de öyle alıştırdım kendimi☺️ Pazartesi ayrıntılı ultrasonda emin olacağız
Kbra_em nazkeve bizede doktorumuz 12 de %70 80 kız dedi doktorumuz 16da kıza benziyor dedi 20de erkek çıktı :) bu ayın 20de ayrıntılımız var değişirmi değişmezmi hayır artık.
Zeynep-10 Kbra_em Şu süreçte hamilelerde ne kadar çok değişim duyuyorum, benim de Eylül’de gelecek inşallah bebişim 🤗 kız, erkek derken ben de hep kız hissediyorum ve detaylıyı bekliyorum. Ben de 16.haftaya kadar kız diye sevdim hep. 🤷🏻♀️🙄
Eminee12 Benim de oğlum olacak inşallah 😍 Ekim başı ☺️ 12. Haftada kıza benziyor dedi 18. Hafta da erkek dedi bir buçuk ay kızım diye sevdim ,😂
Sureyya_beren Kbra_em bana 13 de kız 15 erkek 18 de geri kız dendi 😅 iki tane kızım var erkek de kalsa sonu iyi olacaktı ama 😅
Minosunkalbii Kbra_em 20 haftalık olduk bizde 13de erkek dendi 16da kesinlesti oğlum olucak insallah bir kızım var 🥰🌹🌹