Haticecakirr bebissveannesi hahahah 😂 bende aynı şeyden korkuyorum bizede 17 haftalıkken öyle denmişti ama 😂
Kbra_em bebissveannesi bizede doktorumuz 12 ve 16da kız dedi 20de erkek çıktı. Bu attın 20de detaylıya giricez bizde değişirmi değişmez mi nasip artık :)
hiraselesra bebissveannesi aynn guzelim banada 12 de erkek dedi 17 kiza benzettim dedi yarina detaylım var bakalim sonuc ne olacak
bebissveannesi Kbra_em ya ciddi misin 🙊 kendimi hazırlayayım o zaman bi oğlumuz var kızımız olsun istiyoruz ama tabi sağlıklı olsun önce o 🥰
Sureyya_beren Kbra_em bana 13 de kız 15 erkek 18 de geri kız dendi 😅 iki tane kızım var erkek de kalsa sonu iyi olacaktı ama 😅
Mmeelliikkee Kbra_em yaaa gerçekten mi bize de 12 16 kız dedi :)) ve ben galiba alışverişe hızlı başladım hayırlısı artık sanırım biraz ara vericem🌺 sağlıkla gelsinlerde
Kbra_em bebissveannesi bizimde bi oğlumuz var kıza çok sevindik 2 ay :) ama 20de erkek çıktı. Hayırlsı artık önce sağlıklı olsunda Rabbimden gelene başımız üstüne..
Dilekcakiroglu Eylül’ün ortasında inşallah doğumum. 11. haftada erkek, 16. haftada kız dedi doktorumuz. Yarın detaylımız var kesin belli olur bu sefer ama kız hissediyorum ☺️
Nslhnasya Dilekcakiroglu bizimde aynı 13 te net erkek dedi 16da kız dedi bir kızım var bebeği 1 ay erkek diye sevdik 🙃