Arazynp betty17 ben koc ates. Esim Balık su karnimdaki de oğlak toprak. Kısmetse bundan sonra ikinci cocugu da hava yapıp dört elementi tamamlamayi düşünüyorum. 😂😂😂
Alizel Ellu ben akrep burcuyum bazı cümleler aynı ben. Demek kızım terazi olursa bana çekecek . Cevap için teşekkürler 💐
minikbirisi Aybuss sorunsuzdur, uyumsuzdur, aksidir ,olgun davranmaz ve her zaman anneme ihtiyaç duyar hiç kendi ayakları üzerinde duramaz daha nolsun😂😂😂😂😂😂
Sudeekalay bubuiledudu 23 Ekime kadar doğarsa Benimle aynı terazi 23 ekimden sonra doğarsa da akrep olacak iki çocuğum daha var onların ikisi de ikizler eşim balik ortaya karışık burçlar topluluğu olduk
mavi0803 Sinem1991 çok şükür iyi geçiyor😊sadece bir an önce kalbinin sesini duymak istiyorum. ilk gebeliğim boş gebelikte o yüzden çok korkuyorum. Haftaya gidicem doktora inşallah duyarız 🙏Sizin nasıl geçiyor ?
Sinem1991 mavi0803 benimde ilk günler kasık agrilarim coktu ama iyi şimdi bi çok uykum oluyor biraksalar 24 saat uyurum 🙈 onun haricinde iyiz şükür..benimde bu hafta ilk randevum inşallah iyi haberler aliriz❤
Eylulunannesi-2 ElifB08 öyleydk aslnda ama şimdilerde hormonlarıma bişeyler oldu 😅 30 lu haftalarda hiç canım istemyo. Kolundan kafasından yanagından öpüp uyuyorum 😅
Esrabgrck Aybuss gerçekten çekilmesi zor bir burç 🙄 bide her burçla kolay kolay uyuşmuyor benim eşim yay ben Başak o kadar zıttız ki görenler siz nasıl evlendiniz diyo o kadar farklıyız ama zor kutuplar birbirini çekermiş diye düşünerek rahatlıyoruz hahah 😂😂 takıntılı olmasak iyi burçlarız aslında 🙄