Ozlemarslan53 minikbirisi sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz doktor tahmini 21 kasım ama 23 kasımda olabilir arada sadece 1 gün oynuyor 🤗😁
minikbirisi Ozlemarslan53 hepsi tamamen şaka tabi rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar versin , kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰
Aslanannesiayse bubuiledudu inatçı keçiler aşırı hassas ve duygusal balık Burcu Anne-Baba ve Haziran bebişi yani mantıkçı çok konuşkan ikizler bebiş
betty17 bubuiledudu ben balık eşim akrep kızımızda yengeç olacak inşallah 🤲🏼❤️❤️❤️ Tam bir su grubu ailesi 😋
Arazynp betty17 ben koc ates. Esim Balık su karnimdaki de oğlak toprak. Kısmetse bundan sonra ikinci cocugu da hava yapıp dört elementi tamamlamayi düşünüyorum. 😂😂😂
minikbirisi Aybuss sorunsuzdur, uyumsuzdur, aksidir ,olgun davranmaz ve her zaman anneme ihtiyaç duyar hiç kendi ayakları üzerinde duramaz daha nolsun😂😂😂😂😂😂
Esrabgrck Aybuss gerçekten çekilmesi zor bir burç 🙄 bide her burçla kolay kolay uyuşmuyor benim eşim yay ben Başak o kadar zıttız ki görenler siz nasıl evlendiniz diyo o kadar farklıyız ama zor kutuplar birbirini çekermiş diye düşünerek rahatlıyoruz hahah 😂😂 takıntılı olmasak iyi burçlarız aslında 🙄
Arazynp Yasminovic oğlak Burcu neden olmasın. Benimki oğlak olucak da pek anlamıyorum burçlardan gerçi
Yasminovic Arazynp Oğlak burcu bana cok ciddi geliyor. İnatçı, evine düşkün ve cok fazla sakin oluyorlar. Tabiki evlatlarimiz once sağlıklı olsun. Burçlar işin esprisi :)