Eylulunannesi-2 bubuiledudu temmuzun bası ne oluyor. Aslan mıydı. Yani mayıs sonu temmuz başı işte :)
Eylulunannesi-2 Nanelisekerr ben akrebim yükselenim de akrep 😅 ama boğa ve İkizler olsn istemezdm bende…
[silindi] bubuiledudu eşim ikizler ben akrep 😅 İkizlerle akrepten kurtardık çok şükür yengeç olacak inşallah 🤭🥰
MDT [silindi] bizde de ben ikizler eşim akrep ☺️ Geçinip gidiyoruz 😂bebeğimiz de yengeç Ya da Aslan olacak
Dloss [silindi] Biz de tam tersiyiz. Ama iyi de diyorum çünkü bana göre çok sakin ve sabırlı dengeliyoruz😃
Alara005 bubuiledudu ben oglagim cok çalışkan hırslı oluyorlar benim yavrum ikizler olacak yandim ben
Yigitkeriminannesi bubuiledudu boğa burcu :) diğer özelliklerini büyüyünce görcez ama sürekli aç olma özelliği istahlilik kesinlikle taşıdığı özellik yavrum sürekli aç sanki memeye bı saldırışı var 😁
MDT [silindi] Aslında akrep erkeği için ideal eş derler. Çok şükür eş olarak bir eksikliğini görmedim. Ama ikizler olmak çok zor. Aslında ikizler burçlarının hiç evlenmemesi lazım. Evlilik bize göre değil. Hele ikizler erkeğine göre hiç değil.