Burcin_aktas27 kelebegimm07 bugün sokakta herks üstüme gelio gibi hissettim hahaha o programa baka baka kaynanam dio kızım evden dışarı çıkmıyon sna öyle gelio 😂
kelebegimm07 Burcin_aktas27 doğru demiş bence 😃 ama en iyisi çıkma böylesi daha iyi şuan bu durumdayken
Burcin_aktas27 kelebegimm07 kız ben evden dışarı hiç çıkmam 😂çıkma çıkma insnlar tuhafıma geldi korktm 🤣
Burcin_aktas27 kelebegimm07 Evet kız adana Antep arası çok yakın😂bende doğma büyüme Antepliyim Antep gelinyim 7 aydr evliyim 4 buçuk aylık hamile 🤭
Hazlannesi20 Burcin_aktas27 ultrasona göre 34+3 son adete göre 33+1 kız bebişim olacak Allsh nasio ederse😇
Burcin_aktas27 Hazlannesi20 Maşallah kız çok az kalmış rabbim doğumumuzu kolay etsin o an çok zor diyorlar 🤭🥺
Burcin_aktas27 kelebegimm07 kız ben ilk gün yaptığımda tutardı ama enfeksiyon vardı hastanede kaldım 1 ay ilaç kullandım iyileştim tutmuş tutsun diye hiç bişey bile yapmıyodum 1 aylık öğrendim hamile olduğumu şok geçirdim 😂😂
Hazlannesi20 Burcin_aktas27 amin hepimiz için ağdanın acısına dayanamıyorum gerisini sen düşün 🙄😬Allsh kolaylık versin herkeze insallah