Burcin_aktas27 kelebegimm07 oy yerim 🤭🥰bebek lafı geçince ben Deli oluyom ya diom doğsa da bağrıma basam Allah’ım korusun 🙏
kelebegimm07 Burcin_aktas27 Allahım saglikla gelsinler inşallah hepsi 🙏🙏suan içimde hep korku var. Su virüs illeti bitsin biran önce artık ya🤦🏻♀️
Dnzmira24 ykbr Maalesef annemi insan yerine koyan yok hep onların dediği biz annemle ikimiz başımızda baba olmayınca sus kes eziliyoruz
Burcin_aktas27 Dnzmira24 ezdirmeyin kız kendinizi ben asla ezdirmem gerekirse saygımı bozarım bak kocam gitti gideli altılı üstlü oturyorz dha bura gelmiş değil çünkü o yüzü bulamıyor
Burcin_aktas27 kelebegimm07 korkma cnm dua et Allah bizi korusun 🤲ben korkmuyom yatıp kalkıp allaha dua ediyorum Allah var herzmn 🙏
kelebegimm07 Burcin_aktas27 Haberleri görünce moralim bozuluyor hep işte. Ama dediğin doğru Allah var duamızı eksik etmeyelim 🙏😊
Burcin_aktas27 kelebegimm07 boşver kız bakma bende Esra Erol izliyerek piskolimi bozuyorum 😂 haberlerle bu ara ilgiyi kestm
kelebegimm07 Burcin_aktas27 aynen bende bugünkü çıkan kızı merak ediyorum babası benden isteyin dedi ya Esra Erol burda istesinler nikah burda olsun diyor o da illada benim evimde olsun evime gelcekler diyor 😃😃😃
Burcin_aktas27 kelebegimm07 bazen o kadar komik insnlar geliyor ki gülme krizine giriyom oturdğm yerde 😂Diom yarımısınız abi ne die çıkıyonz rezillik hoşlarına gidiyor galiba 😂
kelebegimm07 Burcin_aktas27 sorma valla öyle 🤦🏻♀️ ordan çıkınca sokakta gören tanıyacak onları sonuçta 😃
Burcin_aktas27 kelebegimm07 bugün sokakta herks üstüme gelio gibi hissettim hahaha o programa baka baka kaynanam dio kızım evden dışarı çıkmıyon sna öyle gelio 😂