Gururunannesi Rabismomm4 hım anladim . İri deyince kulağıma bir tuhaf geliyor nasıl iri acaba 🥺ilk gebeliğim bu arada ve ilk kez fazla su diye bir şey duydum
Rabismomm4 Gururunannesi bir iki hafta önde gitmesi kilosu felan ama ve benim oğlum kilosu az bile burda görüyorum aynı haftadayiz bebekler yarım kilo fazla Dr lar 2.5 3 kilo bebek olsun diyor heralde bende tombiş tombiş olsun istiyorum 😅
Nehirimmm06 Rabismomm4 bence normal canım fazla değil neden fazla demiş anlamadım benim 27. Haftamda 1060 gramdı su an tam uygun haftasıyla dedi
Rabismomm4 Nehirimmm06 bende anlamadım ki canım zaten sezaryen olacağım ben 4 kilo olsada fark etmez bana 😅
Gururunannesi Rabismomm4 tombiş isterim.bende elbette en azından bakarken çok zorlanmam eşimle ayrı yaşıyoruz ilk gebeliğim 18 yaşındayım pek birsey bilmiyorum yani açıkçası. En azından elle tutulur olsun ki bende tutarken korkmayayım zorlanmayayım
Rabismomm4 _hira_ bana diyet verdi hiç bişey yemedim yani bebeğim gerilemiş hemen bende yapmadım diyeti yaa 7 aylık bir gebe sabah 1 haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir 4 zeytin le doyarmi oğlum kimildamiyordu Artık
_hira_ Rabismomm4 aaaaa bebeği bilmemde ben asla doymam 🙈 bence karbonhidrat tuz ve şekerden uzak durun . Sebze ve protein ağırlıklı beslenin . Bebeğin kilosu fazla değil
Rabismomm4 _hira_ Kız zaten doymadım ağladım ben açım Oğlum da aç diye😁 şekerli şeyler tuketmiyorum canım 🌷
Rabismomm4 Gururunannesi hiç korkma canım sana şimdi derler sen çocuksun ona nasıl bakacaksın felan diye etrafından gözünü korkutan çok olmuştur eminim ben büyük kızımı 16 yaşında kucağıma aldım hicde pişman değilim 💕 rabbimin izniyle büyütürsun