Gunee Gbaslanbay benimde ilk hamilelgim bilgim yok açıkçası Ama nagihanim da ilgili içiniz rahat olsun
miniginannesi9 Guzel_anne cam sakuraya metroyla gelmek için hangi metro durağında inmeliyim ve hangi minibüs otobüse binmeleyim
miniginannesi9 aycanasel cam sakuraya metroyla gelmek için hangi metro durağında inmeliyim ve hangi minibüs otobüse binmeliyim
aycanasel miniginannesi9 nerdr oturduğunuzu bilmedigim icin ne desem yanlış olur beni de esim kendi aracimizla getiriyor toplu tasima nasil olur bilemedim
Aslic aycanasel ya bende istanbul hospitalde dogum yapacagim doktorumun orayla anlasmasi varda iki rafekatci kabul ediyorlarmi birde refakatcilerede korona testi yapiliyormu bir bilginiz varmi
aycanasel Aslic 40 gun once bi yakinim dogum yapti tek refakatçi alınıyordu testte sadece anneye yapiliyor diye biliyorum 😊
Aslic Duygu_52 benim doktorum ali celik muayenehanesi halkali meydanda mukemmel bir doktordur cok memnun kalirsiniz ve istanbul hospitalle anlasmasi var bende orda dogum yapacagim Allah in izniyle
Aslic aycanasel iki kisi kabul ediliyormus dun doktoruma sordugumda oyle soyledi. Test icinde evet sadeceye anneye yapiliyormus. Tesekkur ederim ☺️