5050 Kızlar size bi sorum olucak ben bugün hastaneyi 10 defa aradım açmadılar e nabıza ikili tarama sonucumu gördüm de anlamdım yardımcı olurmusunuz Pappa 1.64 Free beta hcg 54.70 Sizce normal mi
Mavi34 5050 benimde ppap 1.08 freebeta 16.94 gorunuyor anlayan varmı.sonuclardan henüz grafik olarak.gorunmuyor
Bebeksum 5050 böyle anlaşılmaz ikili test, yaşınıza kaçıncı haftada yaptırdığınıza bağlı olarak hep değişir bu sonuçlar. Raporu beklemek lazım. Ben de şu an rapor bekliyorum sadece kan sonuçlarıyla sağlıklı yorum olmaz ikili testte
Alone Mrvweeeeee doğru değil. Benim papp a değerim 0.64 beta hcg 51 gibi bir değer. hcg yüksek pap a düşük olduğu için down sendromu riski yüksek çıktı
Mavi34 Mrvweeeeee Yok.gostermedim daha yaşım 40 o yüzden testi yapmadan yüksek gelecek amniosentez isteyeceğim demisti
Mrvweeeeee Mavi34 anladm yaşın yüksek oldugu icin de degerler yuksek cikiyo tanidigimda ayni oldu onun baya yuksekti ama 2 uzernde yasi 40 uzeri oldugu icin ole cikiyo dogum yqpti gayet saglikli dogdu merak etmetin bsey yoktr seninki bide yuksek degl bence
Mrvweeeeee Mavi34 papa ense kalinligi 1.64 ama oburunu hic bilmiorm ikisini hesaplayipmi yapiolar cikartiyolar nasil oluo bilmiormda tek olarak bence normal internete baktnmi ne yazio oburu
Mavi34 Mrvweeeeee biraz araştırdım hep oranlar üzerinden.bilgi verilmiş benim.sonucta henüz oranlarbelli değil.. Ama beta ve poppsonucunda göre sıkıntılı olan kişilerin genelde.baya yüksek rakamlar çıkmış o yüzden iyi diye düşünüyorum
yamacinannesii Mrvweeeeee benim tarama sonucumda ense kalınlığı yazan yerle papa yazan yerde farkı değerler var
Mavi34 5050 enabizda sonic tam görünmüyor hastanenin sayfasında labaratuar sonuç bölümünde tam sonuç çıkıyor canim bilgin olsun
yamacinannesii Mrvweeeeee şimdi bu tarama sonucunda yabancı bi kelime yazıyo doktorum bana onun ense kalınlığı demek olduğunu söyledi ama siz dediniz ya pap a ense kalınlığı demek diye benim iki değer farklı yani doktorun ense kalınlığı yazıyo burda dediği yerle sizin dediğiniz yerde ki değer farklı
Mrvweeeeee yamacinannesii anladm doktor daha iyi ben ole biliyorm ilk hamililgmden bildigimi soledm belji yanlis biliyormdr senin deger kacmis ense kalinligi