Mom54544 alininannesiii Bende de aynısı ve daha büyük sorun benim göğüs ucum çok aşırı hassas nasıl emzircem nasıl uzatcam bilmiyorum annem senin göğüslerin küçük biraz uçlarını sündürmeye çalış falan diyo da elleyemem göbek deliğim ve göğüs ucum hassas noktam 🤦
Bahark27 alininannesiii Uff uff ufff bu durumu en iyi ben anlarım öncelikle şunu belirteyim sizi olumsuz etkilemek için yazmıyorum aksine bilinçlenmeniz ve pes etmemeniz için yazıyorum benim kızım 1 ay boyunca ememedi bu nedenden dolayı çok bilincsizdim çok yıprandım ama pes etmedim sürekli verdim göğsüme biberonle sütü sıkıp öyle ağzına veriyodum o şekilde alistirdim tam bir ay sonra emmeye alıştı ve emdikçe gogsumun ucu cikti tavsiyem morelinizi bozmayın sürekli deneyin
Angella alininannesiii ablamın öyleydi. 3 ay boyunca sürekli makine ile sağdı ve çıktı. Bebek de emdi bir sorun olmadı.
Nisammmm alininannesiii bende 2 gün önce sezeryan oldum göğüs ucum yok sağmaya çalısıyoz. Zor bi durum
AnnelikHayali alininannesiii göğüs ucu çıkarıcı aparatlar var, doğum sonrası onlardan kullanabilirsiniz. Bir de şırınganın üç kısmını kesip yuvarlak kısmına göğüs ucumu yerleştirmişti ebe, o şekilde yavaş yavaş biraz çekti. Çok işe yaradı.