alininannesiii Kızlar meme ucu olmaması ya da az olması problem olurmu yani benim ki içe dönük gibi meme ucu yok gibi bişey elleyince hafif çıkıyor bebeğin emmesi imkansız bence ama nasıl olur bilemedim 🙄
Bmom alininannesiii Niye imkansız olsun canım bebek o kahverengi yeri komple ağzına sokması gerekiyor o şekilde emmesi çekmesi lazım sadece ucunu değil yani sıkma canini sadece hemen vazgeçmemek lazım emmese de sürekli vermen lazım
Ozlem23 alininannesiii bende aynı şeyi düşünüyorum bakalım ememezse plastik göğüs ucu tarzı birşey var onlardan alırım
Gizemkerem alininannesiii 2 hafta oldu dogum yapalı aynı durumda olan biri olarak direk silikon göğüs ucu al hastane cantna koy ben almamıştım ebeler aldırdı ve o şekilde emziriyorum hala çıktı ucu ama yine de ememiyor bebeğim silikon rahatlık oluyor
Gnz alininannesiii ben artık hamile kaldıgımdan itibaren geceleri rüyamda göğsümün ucunun çıktığını görüyorum psikolojimi bozdum resmen😁
birgaripannee alininannesiii yenıdogan hemsiresıyım bu sekılde olan anneler ıcın eczanelerde silikon meme ucu var fayda saglayabılıyor bazı kısılere bebek biraz buyuyunce zaten uc falan ıhtıyacı kalmıyor saha rahat emıyor
baby_mama birgaripannee silikon göğüs ucu sonrası meme reddi olmuyor mu peki? Bende de aynı sorun var ama bunu düşünerek silikon uç almadım, almalı mıyım? Göğüs ucu çıkarıcı kullansam onun yerine olmaz mı?
birgaripannee birgaripannee yada emzırmeden once bıraz pompa ıle sagıp meme ucunu cıkarıp emzırebılrsın
cryingbaby birgaripannee yaa size bisey sorabilirmiyimm, yarin sz dogumum olacak. yasut gelmezse ozaman hastanede napiyosunuz, yanima hazir mama mi almaliyim ozel hastanede olcam, orda verirler mi🤨
MomHero2 alininannesiii merak etmeyin. Bebek emmeye başladıkça uçlar uzamaya başlıyor. Bebek sadece ucunu değil de ağzına komple alması gerekir hem süt artımını sağlamak hem de doyduğundan emin olmak için 😊
Seyhasya Bende de aynı durum var ama emince çıkar diyorlar sürekli emzirmek gerekli sütün gelmesi ve çıkması için
MDT alininannesiii benim arkadaşımda aynı sorun vardı canım. Belki senin doğum yapınca bebeğin uyarmasıyla çıkar ama o baya çekti. Silikon meme ucu ile emziriyordu bazen bazen sağıp veriyordu. Sebat etti en sonunda çıktı ucu bebişi sağlıkla emdi
GamzeGoktas Size tavsiyem silikon meme ucu alın ve yanınızda bulundurun, bebeğin emme refleksi tam gelişene kadar en azından kullanın benimde meme ucum yoktu oğlum tutamadı baya sorun yaşadım silikon uc sayesinde emerek meme ucum dışına çıktı
birgaripannee cryingbaby yani hastaneler hep oncelık anne sütü der bende sezeryan dogum yaptm mama goturdm yanmda emzirip mama içirıyodm memeyı bırakmadı bıberona da alsmadı sız yannzda goturun bence
cryingbaby birgaripannee biberon almayacagim kesinlikle, siringa ile veriyorlar dediler. Olasi durumda eczaneler acik ordan mama temin ederiz olmadi, tesekkur ederim🌺
aslannaz21 alininannesiii canm benimde hic yok ama bebege guzel tutturursan memeyi guzel cikiyo parmak ucu kadr kizimdan biliyorm bi emerdi inanamazdm meme ucu gordm resmen hic endise etme emmez diye de korkma ac oldu mu oyle bi emiyoki