Elifdilara Sshr banada 10damla ekmege damlatiyorum sabahlari ama cok kötü kokuyor yag tadı var.sute suya ayrana damlatildigini bilmiyordum oyle yapayım bari
Saganak Kubra_dmrr yağ gibi olduğu için salataya katıp yemiştim ben.Bana 10 damla kullan çünkü epey düşük demişti bence ihmal etmeyin.Annemin doktoruda en faydalı yoğurtla oluyor dediği için bazende ayrana katarak bitirdim çok şükür.Hamilelik boyunca Kullanabildiğim tek vitamin😒
Kubra_dmrr Saganak ben bütün değerlerime baktırmıştım 3 4 aylıkken falan her şey normaldi tahlilleri devlet hastanesinde yaptırmıştım sonuçlarım iyi çıktı normalde kansızlık vardı ama tahlillerde kan değerim yükselmişti ihtiyacım olduğundan değil bütün verilen ilaçlar takviye amaçlı verildi ben de bi parol içebiliyorum agrım olunca bir de ferrosanol içebiliyorum diğerlerini hep bıraktım kan ilacı da ishal sıkıntısı yüzünden bana ilaç yaramıyor açıkcası 😬
ZeynepP62 Saganak Bu tek bir şişe halinde öyle değil mi ? Bunu komple içmeyecekmiyiz ? 10 damla derken ? Nasıl anlayacağız bana bir tane verdi 10 damla dedi ben hepsini dikip içecektim . Kafam karıştı suan ? Bilginiz varmı ?
Sshr Kubra_dmrr benmde demirim çok düşük kanım normalmiş kan ilacı vs vermedi magnezyum içinde magnorm kullanyorm eklem ağrısı vs olursa