Fatosfatos Ys35 kesin miymis Bi kere sordum diye sürekli sormak da istemiyorum. Ben devlet hastanesinde Serkan bodura da gidiyorum. Eğer giderse onda doğum yapmayı düşündum.Benim de 34+4 ama suyum az olduğu için tetikteyiz. Burdayken olursa onda yapıcam.
Fatosfatos Gizem_Cengiz20 digerilerinden birine gidin der sanırım. Ben Bi yandan devlette Serkan bodura da gidiyorum.
Hfsl Fatosfatos Serkan Beye randavuyu nasıl buluyorsunuz acaba güncellendigi bı saat falan var mı bildiğiniz
Fatosfatos Hfsl bulamıyorum ki. Alanlar nasıl aliyo onu da bilmiyorum. Benim suyum az dün gittim sıra bulamıyorum takip edilmesi gerekiyor. Serkan bey iki haftaya gel dedi dedim. sekreteri bir ton söylendi.
Nejlavrl kuzeyinannesiiii64 ben inan iltere gidiyorum bu hafta sonunda yada diger hafta basi doğumum var sezeryan olacağım spinal 3000 tlyi buluyor özel oda istiyorsaniz bugün net sekilde öğrenirim 9 da randevum var arkadasimin doğumundan biliyorum fiyati😌
Nejlavrl Gizem_Cengiz20 cumartesi günü yoktu eda hanim inan beye aktarmışlardı hastalarini rabdevu saatimde gitmeyi birakin fazladan iki saat beklemek zorunda kaldim inan bey baya gergindi eda hanimin hastasinin kanamasi vardi 30 haftalik bebek ameliyata alacakti eda hanimin hastasını
Aycan95 Nejlavrl evet katılıyorum bende kanamam var diye gitmiştim eda hanımın hastasıyım normalde cumartesi günü mecburiyetlikten icapçı doktor o varmış ona girdim ilgilenmek istemedi halbuki o kadr para ödüyoruz tavırlı tavırlı hareketler 🙄
Nejlavrl Aycan95 evet baya gergindi cumartesi günü bizde baya bekledik randevu saati bir saat gecmistir