Mervecee AFP değerim 93 çıktı bu durumla karşılaşan var mı normal aralığı 10-150 arası diyor internette bnm değerim normal mi 🥺
mlkkk Mervecee AFP değeri zaten hamilelerde bu değerler arasında olmalı 3ay öncesinde biraz daha yüksek olabilir ama doktorunuzun ne dediği de önemli
a_burcu_bur Mervecee 93, zaten bu değerler arasında değil mi 🤷🏻♀️ niye telaş yaptınız, inşallah bişey yoktur 🤲
ikincimucizemmmm Mervecee ortalama değere göre iyi çıkmış görünüyor beden stres yaptın doktorun mu yüksek dedi
Mervecee mlkkk 17 haftalık hamileyim perinatalojiye yönlendirdi sırtta açıklık varmı ona bakalım dedi yoksa bende biliyorm 10-150 arasında oldugumu ama doktor evhamlandırdı durumu yaşayan var mı diye soruyorm
a_burcu_bur Mervecee haklısın, sen de anlam veremediğin için sormuşsun zaten, biz de tekrarlamışız arasında değil mi diye 🤦🏻♀️ doktor öyle dediyse vardır bi bildiği, gidip görün bakalım inşallah bişey olmaz 🤲
Nymphadoraa Mervecee bunu doktorunuza sordunuz mu detaylı bir şekilde açıklasaydı keşke. Strese girip zarar vermeyin kendinize bebeğiniz de hissediyor çünkü
Mervecee ikincimucizemmmm doktorum yüksek dedi ve direk DENİZLİdeki perinataloji uzmanına yönlendirdi detylı ultrason için 400 lira dedi bulundgm yere denizli 300 km aynı gün içinde gidip gelicm hamile halimle ya boşu a evhaö yaptırdı yada gerçekten para tuzağı anlaşmalı galiba oradaki ile sırtta açıklıga bakıcaz dedi niye olur neden olur bilmyrm sabahtam beri gözyaşım dinmedi ilk gebeliğimde sadece ikili test şeker yaptrdım bunda dörtlüde istedi ikilim norml olmasına rağmen zatem bugünden itibaren değiştrdim ilk doktoruma gideceğim inş iyidir bebeğim
ikincimucizemmmm Mervecee seni strese sokmuş resmen başka doktora git canım tek doktorla kalma bende sadece ikili testi yaptırdım 4 lü yaptırmadım istemedim haftaya ayrıntılıya gidicem testler insanı o kadar çok strese sokuyorki yanılma payları çok yüksek zaten lütfen kendini üzüp harap etme umarım hiçbirşey yoktur
Mervecee Nymphadoraa yani Nymphadoraa tek dediği o yüksek çıkmış perinatalji uzmnı baksın sırtta açıklık var mı yok mu dedi bu kadar
Esenburhan123 Mervecee doktorunuz ne dediyse odur içinizi ferah tutun yanılma payı olabiliyor eğer doktorunuza güvenmiyorsanız hekim değiştirin rabbim sağlıkla kucağınıza aşmayı nasip etsin inşAllah
Mervecee Ela20 hayır ikili yaptı sonra dörtlü istedi ikilimde dörtlümde temizmiş sıkımtı yok dedi ama bu afp değer yüksekmiş öyle dedi