ayasmelis Kızlar 37 de sezeryan olan varmı doktor alırmı 37 de artık dayanamıyorm çarpıntı tansiyon bel ağrısı 😣 35 haftalığım suan
Betulsarda ayasmelis seni anliorm bende bunu cok merak ediyorum 35 im. Doktoruma daha solemedim soylersem ne der bilmiyorum ama dayanamiyorum 😔
Deletedmom35 ayasmelis 38 den önce sezeryan olmuyor canım evet çok zor bende 36 haftalık oluyorum yarın oturmak zor kalkmak zor yürümek zor herşey zor ama biraz daha sabır az kalmış bak 38 de sezeryan olursun inşallah sağlıkla yavruna kavuşursun ☺️🙏🏻
MTKutay ayasmelis her hangi bir sıkıntı yoksa eğer 38 dolunca aliyorlar canım 1 haftanın lafi olmaz heralde 😊😀
ayasmelis Belissima Betulsarda normalde bana gün verdi doktorum 38 nci haftamda tam 21 gün var ama artık dayanamıyorum pskljm bozuldu resmen tansiyonm hep düşük ağrılarım uyuyamıyorm artık ağlamakla geçiriyorum resmen 😣
Deletedmom35 Betulsarda Cnm Merhaba! Bebişin nasıl sen nasılsın ? Sabret az kaldı güçlü olun kızlar herşey kuzular için bakın bu günlere geldik az daha sıkın dişinizi 💐
Belissima ayasmelis canım benim ya az kaldı sabırlı ol bitecek meleğine kavuşunca tüm bu sıkıntıları unutacaksın. Allah yardımcın olsun
Belissima ayasmelis 37. Hafta bitiminden sonra herhangi bir gün planlanabilir dedi benim doktorum. Bende sormuştum bu konuyu çünkü .
fk54 Saganak Sabır et dua et bol bol canım piskolajık olarak biraz kendıne zaman ayır ben öyle yapıylrum benımde cok zor gectı ...
Nurselim Bana da sezeryan dediler ayın sonunda olursun dedi yarın gidicem artık dayanamıyorum ödemlerden yürüme eylemini kaybettim resmen 😣
ayasmelis Benm ikinci doğumun olacağı için 39u beklemez sanırım zaten 38. Haftaya gün verdi ama ben çok zorlanıyorum ne oturunca rahatm ne yatabiliyorm tansiyonm hep düşük devamlı acildeym kızlar dua edin nolur bana 😞
Deletedmom35 Betulsarda iyiyim çok şükür bende zor yürüyorum artık un çuvalı gibi yatıyorum 😀 yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum az kaldı allahtan da öyle avunuyorum 😀 çok sırt ağrısı var feci şekilde ama yapacak bişi yok sabır
uleErenTozkoparan Aynı sorunları herkes yaşıyo demekki ağrılardan mahvolduk şimdiden uyutmuyo bizi fındıklar ben diyorum allahtan zayıf bebeğim kilolu bi bebek taşısaydım demek ağlayarak geçecek günlerim ilk defa zayıf die sevindim 😂
Minikyigitali Kızlar ben şuan 35+3 haftalığım doktorum gün verdi 37+3 te sezaryan olucam. 37 haftaya girdikten sonra 1-2 gün farketmiyo
Melos Minikyigitali sezaryen tarihini neye göre veriyorlar acaba ben 36+0 oldum bugün yarın muayene var bana tarih verir mi acaba ya da normal sezaryen der mi ki
Betulsarda Deletedmom35 Allah yardimcin olsun seninde ikimizinde allahtan az kaldi vallahi delirmem an meselesi bakma son zamanlar hormonlarda vurdu gene 2. Donem ne guzeldi😂