Ayskem Arkadaşlar Bugün kan tahlilimde troid hormonum düşük çıktı doktor dahiliyeye gitmen lazım ciddi bi durumsa bebekte zeka geriliğine sebebiyet verebilir dedi çok üzüldüm hastanelerde randevu alınmıyor aynı durumu yaşayan anneler varsa bilgi verebilir misiniz lütfen 😞
Eymenbby4 Ayskem bizde de çıktı dahileye ye göndermedi kan testleri farklı testler vs ile öyle doğuma gittim bi etkisi olmaz dedi şuan 2.gebeliğim düşüklük gitti 2.düzeliyorn
6107 Ayskem 22 haftalık Gebeyim, gebeliğin başından beri kullanıyorum ilacı. 25 mg. Düzenli bir şekilde kullanmaya ve aksatmamaya özen gösterirsen hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle.. 😇
Figenkrts Ayskem ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım benimde tiroid yüksek çıktı dahiliye ye yönlendirdi ora bı baksın dedi ilaç verdi orasida çok önemli deil şuan sınırda seninki dedi hatta ilacın dozunu düşük verdi ki çok fazla değer düşmesin diye bende senin gibi ilk duyduğumda korktum ama ilgili alana gidip sormanda değerlerine bakmanda fayda var aksatma derim bu konuyu kısa sürede sonuclansin bı şekilde görün dahiliyeye
Ayskem Figenkrts yarına randevu aldım sabah gidicem benim düşük çıkmış daha önce yaşadığım bi durum değildi 🤷🏻♀️
Oznurakts Ayskem Benimde tiroid yüksekliği çıktı. Altı haftalık hamileyim, bugün ilaç verdi doktorum kullanacağım bakalm. Bende öğrenince ağladım ama boşunaymış sakın canını sıkma. Arkadaşımın da düşüktü. Bişey olmadı Allahın izniyle, kendine güzel bak 🌺
balbocegim27 Oznurakts kız ağlama benimki yıllardır öyle şimdi ilacımı değiştirdiler yükselttiler bisey olmaz inşallah
Ayskem Oznurakts bende çok üzüldüm ne yalan söyliyim 28 haftalık olduk bu zamana kadar bişey cıkmayıp şimdi olması üzdü biraz
Tweety1 Benimde bugün sağlık ocağına gittim troid hormonum yüksek çıktı yeniden doktorum dahiliye ye yönlendirdi
llFatma Benim de yüksek çıktı dahiliyeye yolladılar tedavi görüyorum 1 ay sonra yine kontrol edilecek. Guatr varmış yeni öğrendim. Annemde de vardı. Yatkınlığım vardı demek ki.
Deserya22 Ayskem verilen ilacı sabah aç karnına hiç aksatmadan kullan o ilaç sana ve bebeğine gerekli tiroidi verecek merak etme bende de var aynısı yıllardır kullanıyorum ilaç
Papatyya Ayskem bnde salı gunu yptrdım test bnmkıde düşük çıktı doktorum haftaya salı tekrar çağırdı bnıde dahılıyeye yönlndırdı
Figenkrts Ayskem bende aynı doktor gebelikte görülebilir demişti bana umarım yarın gittiğinde korktuğun gibi bı durum çıkmaz 🤲🏻