rsm_0026 Merhaba arkadaşlar 18. Haftaya girmek üzereyiz fakat ne pijamalarmla nede dış giyimimle aram hiç iyi değil herşey karnımı agrıtıyor rahatsz ediyor hamileler ne giyiyor nerden temin ediyor neye göre beden seçiyor anlamış değilim tecrübe ve giyim seçeneklerinizden bahsedermisiniz ??
Hakanurcan rsm_0026 33 haftalık gebeyim çalışıyorum işe giderken salaş uzun bir elbise altınada rahat geniş bir şort giyiyorum
Kizannesii07000 rsm_0026 yani yaz geldi giyebilirseniz eger diz üstü diz alti elbiseler cok rahat oluyor lc de güzel elbiseler var genis esofmanlar üzerine arkanızı kapatacak salaş tişörtler şık giyinemiyoruz malesef bu dönemlerde rahatlık daha önemli
elisam1206 rsm_0026 bende senin gibiyim hiç ne alacağımı bilmiyorum 23 haftalık oldum göbüş çıktı ama evdeki elbiselerimden giyiyorum dışarı çıkacağım zaman ama büyük ihtimalle 2-3 haftaya onlarda olmayacak 🤦🏻♀️
Birannebirbebek7 rsm_0026 eşimin kıyafetlerini giyiyorum en rahat hamile kıyafetinden daha rahat 😅 dışarı için de lc den aldım
rsm_0026 Kizannesii07000 pijama ve pantolonlarda sorun yaşıyrm sadece sürkli giydiğim tarzda salaş giyim
Mom789 rsm_0026 aynen bende öyleydim ama hamilelikte etek elbise giyiliyor ya pantolon tunik olmuyor artık göbekten maalesef ama alıştım sonrasindada elbise etek giyerim sevdim 😂
melisa_ozgur_46 rsm_0026 hamile taytlar giyiyorum üzerine salaş gömlekler. Falan bide Çok guzel göğüs altindan lastikli elbiseler var spor Onlari tercih ediyorum ☺️
1anne-2bebek rsm_0026 aynı dert bende de var. Kapalı olunca sıkıntı oluyor bıraz. Allah tan evdeyım. Calısan bırı olsam cok zor olurdu. Elbıse de gıyemıyorum cok. Kısa gelıyorum boyuma gore elbiseler. Şimdiki tunıkler cok kısa. Sasıyorum kalıyorum 🤷♀️
rsm_0026 elisam1206 aynen ayrıca hamile giyim çok kısıtlı özellkle tesettür konusunda kilolu biride değilim ama bulamıyorm bir türlü kısıtlama vs oldugu için dogru düzgn bi yere gidemiyorm nerde ne satıyorlar hiç bir bilgim yok o yüzden
Rmys_eyllhfa_ Normalde de bol ve salaş giyindiğim için hiç zorluk çekmedim sadece ev içi eşofman aldım ve 2 adet de hamile kot pantolon aldım gömleklerimin tuniklerimin hepsi hala oluyor ondan hiç sıkıntı yaşamadım 😇
MDT rsm_0026 ben 7 aydır evde pijama ile geziyorum. Normal eskiden beri giydiğim pijamalarım hiç rahatsız olmadım şimdiye kadar. Dışarıda da genelde hamile taytı giyiyorum. Üzerine de tesettür reyonundan uzun bir beden büyük tişörtler aldım.Doğumdan sonra da giyebilirim salaş durur sadece. Mağazalarda hamile tişörtü seçeneklerini pek beğenmedim.
plakayerli rsm_0026 ben lcw’dan bi tane hamile pantolonu aldım tüm hamileliğimde onu giyiyorum dışarı çıkarken. Üstüne de tuniklerim zaten hep salaştı tuniklerimi giyiyorum. 9 aydır kendime yeni bişey almıyorum hamile pantolonu hariç. Evdeyken de bi bol taytım var ya onu giyiyorum ya da pijamalarımı göbek altımda bırakıyorum
Sedosss2 rsm_0026 canım lcwnin hamile pantalonu var ispanyol paça ince yani tam yazlık aşırı rahat tavsiye ediyorum
Sedakbyk rsm_0026 ben lcwden kot pantolon ve tayt aldim,yaz geldi elbise altina terlik giycam rahat kiyafet onemli.
Nihal42- rsm_0026 ben tayt giyorum üzerine bol uzun tişört. Napim hiçbir kıyafetime giremiyorum girsemde rahatsız ediyor
Mom54544 rsm_0026 Canım bende 18 haftaligim tesetturluyum tunikleri de bol alırım biraz dar sevmedigim ve tesettürde yakıştıramadıgım icin tunik yönünden sıkıntım yok daha Allah’a şükür ama pamtolonda 12 13 den sonra sıkıntı yaşadım hemen lcv dan hamile pantolonu aldım gidip netten almadım beden yönünü nasıl olcagni bilmediğimden orda deneyip aldım yanlarından düğmeleri varmış hamile pantolonların bilmiyodum ben 🤭görünce büyük aldım biraz oralardan ayarlıyorum bedenime göre şu an esofmanda alcaktim bulunduğum şubede yoktu baskanyere de gitmek istemedim sonra alırım ihtiyacım olursa dedim sanırım sonuna kadar giyerim galiba ama tunikler dende alırım heralde 1 2 tane son zamanda 😂 bide zaten evden cikmadigim için çok almak istemiyorum sonra giyemiycem nasılsa
bademsekeri42 rsm_0026 Hamile pantolonu ve taytı var lcw da onlar çok rahat karnıda sıkmıyo evin içinde giymek için şort tarzı rahat bişeyler alırsın sadece eşin varsa evde sıkıntı olmaz istediğin gibi giyinirsin
Sblatc rsm_0026 alt kısmı geniş boydan elbiseler, hamile taytı, etek, pantolonları falan oluyo lcw, defacto bi çok markada ve etek üstüne geniş tunikler giyilebilir bence
Sblatc Sblatc ve ben alacağım geniş elbise ve tunikleri sonradan kemerle falan kullanırım diye düşünüyorum