Kuben Çamlıca Medipol Doç.Dr. Emine Aydın. Tek kelimeyle bayıldım. Hiç bitmesin istedim çok rahatlatan anneyle harika konuşan bir doktor. Eşleri de alıyor içeri. 800 küsür sanırım ücreti. Bir sürü renkli fotoğraf veriyor ultrason kağıdı gibi değil daha kaliteli bir kağıt. Rapor yazıyor ve CD veriyor.
BusraMece BusCopur zeytinkiz Kuben sanıyorum bu perinatoloji bölümü için en aşşağı 600 700 tl yi gözden çıkarmamız gerekiyor😊
Kayraninannnesi BusraMece Esencan Hastanesinde yaptırdım 550 TL içeri Eşimide aldılar 40 dk kadar sürdü görüntüleri de verdiler. Dr. Salim Sezer
Mk34 Dr Ali Ekizi önerebilirim biri daha önermiş sanırım yarın bende ona gideceğim ikili tarama testim için.Pişman olmayacağınız bir doktordur kendisi😊
Mucize_ BusraMece içeri eş almıyorlar , görüntüyü hemen verdiler bana , sonra doktorumun yanına gittim onada gösterdim baktı o an sıkıntı yok ama kan sonuçlarını bekleyelim dedi 1 hafta içinde çıktı sonuçlar . Pandemi sebebi ile eş almıyorlar içeri
zeytinkiz AAA34 ben normal muayene oldum detaylıya gitmedim. Başka arkadaşın aramış 1000 TL demişler ben devlette yaptırdım detaylıyı.
BusCopur Ben de detaylı ultrason taraması için iyi bir perinatoloji doktoru arıyorum İstanbulda. Sürekli gittiğim hastanede detaylı ultrasonu yapan kişi Radyoloji uzmanıymış. İçime sinmedi. Başka yere gitmek için araştırma yapıyorum. İnşallah iyi bir perinatalog buluruz.
damlali BusraMece Ümraniye santral iş merkezi binası 5.kat Erbil Çakar detaylı ultrason 320 lira kimsenin bulamadığı sorunumu buldu sagolsun canım doktorum
Cansutkn-12 damlali asıl randevu alabilirim erbil beye yardımcı olurmusunuz ben de gitmek istiyorum fakat bulamadım numarasını bir türlü
Sumus damlali canım merhabalar ayrıntılı ultrason mu yapıyor sadece perinatoloji uzmanı değil mi o doktor Bi de fiyat 350 TL mi
zeytinkiz Gulsumyalcin önce kafın doguma gidip söylüyorsunuz o dşstsmden yeşil alan acıyor Sonr siz perinatolojiye randevu alabiliyorsunuz ama cok uzun sürüyor ben 5 hafta bekledim Sonra şansa iptal randevu denk geldi. Bilginiz olsun
Taze_gebe Chemstry evet önce bilseydim ona giderdim ben de çok iyi birine gittim ama aşırı hızlı konuşuyordu çok rahatsız olan varmış🙊 benim doktorum çok detaylı inceliyor sen konuşmasına takılma demişti😂
Momandmom BusraMece daha bugün gittim Bahçelievler memorial a Cihat Şen inanılmaz iyi bir doktor ama çok maliyetli 1500 sadece muayene ama verdiğim her bir TL sini haketti Çanakkale den geldim sırf ona görünebilmek için 10 daydı randevum neredeyse 1 de çıktım yanından herşeyi ayrıntılı inceledi kanamalarımın sebebini tık diye buldu ondan binkere razı olsun işini aşırı iyi yapan bir doktor.
Minik1234eli BusraMece canım ne gibi riskin var riskli gebelere bakıyorlar . Doppler için gideceksen o ayrı detaylı bakmıyorlar
Mk34 esraaa86 ben bugun gideceğim inşallah.Zaten önceden benim doktorumla birlikte aynı klinikteydi sonrasında kendi yerine geçti.Arkadaşım gittş çok memnun kalmıştı bende memnun kalacağımdan eminim yinede gittikten sonra bilgilendiririm tabiki😊