BusraMece Kızlar uygun fiyatlı perinatoloji uzmanı arıyorum bir kaç yer ile görüştüm en taban 700 diyorlar hepsi mi böyle?
Taze_gebe BusraMece ali ekiz var ona bakin 600 lira diyorlardi ben 800luk yere gittim ama bilsem ali ekize giderdim☺️
esraaa86 BusraMece bağdat caddesinde melih güven atahana gidiyorum,20 yıllık doktor ve prof pahalı evet ama çok güveniyorum,klinik tertemz,650 tl muayne
satigul BusraMece 500 tlye fetus prenatal tanı merkezinde Mehmet uludoğana yaptırdım ve memnun kaldım.
a_burcu_bur BusraMece zaten her yıl %20-25 zam yapıyorlar. Sizin gittiğiniz yerde 500-550den aşağı değildir 😔🤷🏻♀️
Acelya00 Beylikdüzü kolan hastanesinde bir erkek doktor ismini hatırlayamadım eşimde girebilmişti muayene esnasında çok çok kibar her bir ayrıntıyı verdi 1 saat sürdü 650 TL fiyatı var
Mucize_ BusraMece içeri eş almıyorlar , görüntüyü hemen verdiler bana , sonra doktorumun yanına gittim onada gösterdim baktı o an sıkıntı yok ama kan sonuçlarını bekleyelim dedi 1 hafta içinde çıktı sonuçlar . Pandemi sebebi ile eş almıyorlar içeri
Meyracukurmaraz Detaylı ultrason için soruyorsanız benim doktorumun yetkisi var yapıyor 500 TL Avrasya Hastanesi Atilla Okur detaylı bakıyor parmaklarına kadar gösteriyor.
Nazlialttncan zeytinkiz merhaba memnun kaldınız mı ne zaman yaptırdınız? İçeriye eşleri alıyorlar mı ?
zeytinkiz BusraMece ben muayene için gitmiştim 25 dk baktı rapor yazdı. eşimi aldı hatta kendisi cagırdı sizde gelebilirsiniz diye. Ama detaylıyı orda yaptırmadım 1000 TL diye duydum. Siz detaylı yaptırmak için soruyorsanız hastaneyi bir arayın CD ve görüntü verıyor mu diye.
BusraMece BusCopur zeytinkiz Kuben sanıyorum bu perinatoloji bölümü için en aşşağı 600 700 tl yi gözden çıkarmamız gerekiyor😊