PurpleTail Miracin_annesi2021 az önce tvde 25 haftalık doğan bebek gördüm içinizi ferah tutun hersey yoluna girer.
Sedosss2 Miracin_annesi2021 allahım şifalar versin rabbim sana bağışlasın çabucak toparlansın inşallahhh
Babyyyymother Miracin_annesi2021 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.Allah yar ve yardımcınız olsun.Biran önce sağlıkla kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin 🙏
Babyto-Mom Miracin_annesi2021 Canım Rabbim şifa versin bebeklerimize bizde 32+3 de doğdu iki gündür benim yavrum da yaşam mücadelesi veriyoe ben de toparlanamdım bi yandan d süt kanallarını açmaya çalışıyorum isterlerse diye başka yere swvk ettiler benim bebeğimi sen süt sağaniliyo musun nasıl gelir süt bi bilgin var. Mı canım
Miracin_annesi2021 Babyto-Mom rabbşm yar yardımcınız olsun inşallah bakın ben su süt meyve suyu rezene çayı içiyorum ve süt pompası kullanıyorum tavsiye ederim
Yuceroglu Miracin_annesi2021 çok geçmiş olsun Allahım size bağışlasın. Ben de hastanede yatıyorum su azlığından. Sizin neden oldu🙄
Buse_00 İçinizi rahat tutun benim ark. 8 gun önce 27. Hafta 940 gram dogum yapti masallah iyi durumu arkadaşıma da dua edin ne olur
baharko7 Miracin_annesi2021 merhaba Allah şifa versin içini ferah tut kavuşursun bebeğine Allah ın izni ile benimde erken doğum oldu ciğerleri gelişip istenilen kiloya ulaşınca taburcu ediyorlar. Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙏