Miracin_annesi2021 Bebeğim 32.haftalık 6 günlük dünyaya geldi şuan 33haftalık 2 günlük yaşam mücadelesi veriyor dualarınızı eksik etmeyin….
tugbis06 Miracin_annesi2021 Allah yardımcınız olsun işallah annesi babası için savaşıcak güçlü o. Neden erken doğum olduki, kaç kg doğdu?
ozlmm123 Miracin_annesi2021 Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu mübarek günlerde kucağınıza tez zamanda alın insallah. kaç kilo doğdu canim korkma benim arkadaşım da 33 de doğum yaptı ikizlere 2200 civarı doğdular kuvez de biraz kilo verdiler ama tekrar toparlanıp 1 haftada çıktılar kuvezden
MerveKaya38 Miracin_annesi2021 Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻 sende bana dua et bende yatıyorum lohusalısin duan kabul olur bende sağlıkla zamanında kucağıma alim yawrumu.🤲🏻
Knur12 Allahım sağlıkla sıhhatle evinize getirmeyi nasip etsin yavrunuzu merak etmeyin iyi olacaktır 🙏
Byby99 Miracin_annesi2021 Rabbim size bağışlasın meleğinizi inşallah 🤲 neden erken doğdu peki doktor bişey dedi mi?
tugbis06 Miracin_annesi2021 32.haftada akciğer gelişimi baya tamamlanmış oluyor. İşallah dayanacak bebeğiniz. Yani 2200gr mı doğdu?