Bsraklc Balbebe doktorunuz kimdi bilmiyorum da Güler hanıma gidiyorum şimdiye kadar hiç gereksiz birşey istemedi yani tahlil konusunda falan çok yardımcı oldu sağolsun muayene ücreti dışında ücret ödemedim şimdiye kadar gereksiz
Bsraklc Deniztrn Güler Altıntepe 🤗🌺 amin insallah ben 15-20 günde bitmesini bekleyemem artık ilk hile kaldığımda bende demiştim belki o zamana biter diye de nerde 😒
Ezgice0 SinemAlaz Evet bazı hastanelerde fark yokmuş sanırım. Başka hastaneye sordum orada da normal ile sezeryan fiyatı aynıymış
Eylulunannesi-2 mavi_kus pahalı ama konyanın geneli 3 bin 4bin arası… Ama parası olmyan için cok fazla cidden
Ezgice0 Eylulunannesi-2 Ben bahsettiğim diğer gittiğim hastaneye sezeryan fiyatını sordum. Eşimin mesleğinden ve anlaşmasından dolayı indirimli fiyatı 3.400 dediler. Taban fiyattır tabii illa ki bişeyler daha eklerler yükselir fiyat ama biz baya 10 bin civarı bekliyorduk çok çok uygun geldi. ☺️
Eylulunannesi-2 Ezgice0 ikiz bebeklere bencede cok ii cnm. Çünkü hastenelr soruyor tek gebelkmi ikizmi dye fiyat verrken. Halbuki ne sacma sonucta tek doğum oluyor.
mertobaby Balbebe merhaba süreciniz nasıl. Gidiyor Aysel hanımla bir de Doğuma her koşuldan saatte zamanda geliyor mu baZı doktorlar hafta sonları gelmiyormuş mesela
mercimekkoftesi1 Balbebe Neden memnun kalmadınız acaba? Bende Aysel hanıma gitmeye başladım doğumumda yakın 🥺
Balbebe mercimekkoftesi1 ilk hamileliğim benim o yüzden bi defa başka doktora gideyim dedim ve ondan sonra memnun kalmadım aslında gittiğim doktor daha ilğili mesela Aysel hanım ultrasyonda bebeğime bir iki dakika bakıp geçiveriyordu diğer doktorum resmen on dakika inceleye inceleye tek tek herşeyi anlatıyor
mercimekkoftesi1 Balbebe benimde ilk gebeliğim, öncesinde meram tıpta Jule hanıma gidiyordum sonrasında sorun yaşayınca Aysel hanımı tavsiye ettiler ona gittim. Dediğiniz gibi evet ultrasonda çok kısa süre bakıyor hızlı hızlı