Ezgice0 SinemAlaz nasıl yani o zaman sezeryan ücretide mi 4 bin tl. Sezeryan daha pahalı olur normalde
SinemAlaz Deniztrn giremiyor çünkü doğumhanede sizinle birlikte başka doğum kadınlarda oluyor yürüyüş vs yaptırdıkları için erkek girmiyor içeriye
SinemAlaz Eylulunannesi-2 @Ezgice0 doğum ücretinde herhangi bir indirim gerçekleşmiyor indirimi tahlil muayene gibi şeyler için yapıyorlar
Ezgice0 Eylulunannesi-2 bir de Medicana ya sorun orası indirim yapıyor diye biliyorum. Ben henüz sormadım. Değilse gelmenize hiç gerek yok cidden.
Eylulunannesi-2 Ezgice0 aynen burda cünkü daha uygun olacak bide doktorumu aylardr blyorm alıstm böyle gderse insallah . Bakalm hayrlısı
Havva-61- Ben konya halkapinardayim ereglide gittiğim özel muayehane var medovada doğum yaptırıyor hastane sadece 3.000 alıyor dedi 2 binde kendi doktoruma ödeme yapcam şimdilik sezaryen gözüküyor doğumum
Eylulunannesi-2 Bsraklc evet onu bütün hastaneler yapıyor dye blyorm cnm benm mugladaki hastanede 150 istedi test için. Doguma girmeden ilk tesy veryorsn. Eger koroma poztfsen devlete gönderiyorlar
Deniztrn Bsraklc doktorunuz kim? Ben henüz erken diye bu konulara hiç girmedim ama belki ekime kadar az da olsa hafifler covid durumu.. inşallah amiiin🙈
Bsraklc Ezgice0 Normalde sezeryan daha mı uygun oluyor ben hiç hastane fiyatlarını araştırmadım ama burda yapmak istediğim için doğumu 🙄 sonra kaldığın her gece 550 TL ücreti 1 refakatci dahil yine
Bsraklc Ezgice0 Hmmm anladım araştırmadım hiç ama iyi o zaman 🙄🙂 şuan doğum şekli belli değil zaten 🌺
Balbebe Haftama kadar medovaya gidiyordum sonra başkente gitmeye başladım başkentteki doktorum medovada yapılan bazı yestleri merak etti bunu neden istediler diye gereksizmiş dedi yani medova biraz para için gerekli olmayan testleri istiyor rutin bişeymiş gibi
Bsraklc Balbebe doktorunuz kimdi bilmiyorum da Güler hanıma gidiyorum şimdiye kadar hiç gereksiz birşey istemedi yani tahlil konusunda falan çok yardımcı oldu sağolsun muayene ücreti dışında ücret ödemedim şimdiye kadar gereksiz
Bsraklc Deniztrn Güler Altıntepe 🤗🌺 amin insallah ben 15-20 günde bitmesini bekleyemem artık ilk hile kaldığımda bende demiştim belki o zamana biter diye de nerde 😒