Dorduzlerim Doktorum bir problem olmamasına rağmen 2 haftada bir gelmemi söyledi kontrol amaçlı yani zararı olmaz mı normalde ayda bir değil mi 🤔
zehranurr Dorduzlerim ikizlere hamileyim bende 3. Haftada 1 gidiyorum. Sende dördüzlere hamilesin daha sık olması gayet doğal
ratatosk Dorduzlerim benim ikiz 12.haftaya kadar 2 haftada bir gittim ben de sonradan ayda bire döndü şimdi yine 2 haftada 1. Hatta bayramdan sonra haftada 1 olacak Normal yani sizin de
bus91 Dorduzlerim kimse doktordan ıyı bilemez canım dorduz hamıle oldugun ıcın o sıklıkta cagırmıstır
atlasinannesii Dorduzlerim bana da doktorum ultrasonun bebeklere herhangi bi zararı olmadığını söylemişti
Mel-in7dain Dorduzlerim ultrason radyasyon yayan birşey değil ve tehlikesi yok. Bebeklerin sağlığını öğrenmek açısından bunu fırsat olarak görmek gerek. tehlikeli birşey değil kafanıza takmayın.
Dorduzlerim zehranurr benim için açılan aşağılayıcı bir posta güldüğünüzü gördüm neden benim postuma cevap yazma gereği görüyorsunuz görmezden gelin madem
Cicilibicili Dorduzlerim annemiz dilediğiniz her postu açmakta özgürsünüz. Belirtilen post silinmiştir bilginiz olsun. Sizi aramızda görmekten mutluyuz 🌸
ysmn_kck17 Dorduzlerim Kız keşke bizide 2 hafta da 1 cagirsa doktor be 🤭🤭 bekliyoruz ay geçsin diye vallahi 🤭🤭
Meva21 Dorduzlerim ben basından beri 2 haftada bir gidiyorum iyiki de oyle yoksa 1 ay dayanamazdım tek gebelik bu arada
ysmn_kck17 Dorduzlerim Kiz keşke ya ☺️ Allah’ım sagsalim kucagina almayı nasip etsin sanada çok şanslısın 👼🐣
Mom54544 Dorduzlerim Ben dedim doktoruma ilk 2 ay 2 hafta da bı gittim şimdi aylık gidiyorum gittiğimde doktorum ozlettiniz kendinizi falan diyo hocam siz istiyosunuz ayda 1 diye bence şu makinayı bana verin ben evde her daim bakayım kendim diyorum gülüyo 😂