Adaa8905 Kizlar bugün keseyi görmek için gittim gördüm de 5 hafta ile uyumlu tam doktor bı düşüğün vardı kan testi yapalım dedi pihtilasmam çıktı bu iğneyi başlattı bu iğneden kullanıp sorunsuz doğum yapan oldu mu nasıl ilerlediniz bilgi verir misiniz
LimonCocuk Adaa8905 🍋Hayırlı olsun.. ben de bir düşük sonrası genetik test yaptırdım pıhtılaşma çıktı sonraki hamileligimde iğne +aspirin kullandım çok şükür oğlum 3 yaşında 9ay karnımdan yaptım.. şimdi de 15 haftalığım yine karından.. size de şifa olsun.. ben de şaşırdım klinikte test yapmasına sadece araştırma hastanelerinde yapılıyor diye biliyordum hatta biz afyondayız kanlarımız ankaraya gönderilmişti🍋
Durunas Adaa8905 2 düşük üzerine 8 ay hergün 1 tane koldan vurularak 39.4 te sağlıcakla oğluma kavuştum 4 sene sonra şimdi 2. bebişimizi bekliyoruz aynı şekilde tekrardan iğne yazıldı Zor ama onlar için değer şükürler olsun rabbime🙏🙏❤
AydanSahinSaban Adaa8905 merhabalar, bende oksapar ve coraspin kullanıyorum. Bunun haricinde size gyno ferro sanol verdi mi acaba doktor ?
SusamTanecigi Adaa8905 ben de de var bugün başladım kendinizi kasmayın acımaz çok bende henüz gebelikte yok öncesinde başlamak istedi doktor Bi süre sonra göbekte morluklar oluşur zaten dedi o zaman koldan bacaktan yaparsın dedi
Ozlemiko Bende de genetik kan pıhtılaşması var kuzum başından beri oksapar kullanıyoruz şuan 32. Haftayadayız hamd olsun kesinlikle kullan benim de iki düşüğüm olmuştu pıhtılaşmadan haberimiz yoktu. 😊🧿
Bus46 Ozlemiko göbekten mi vuruyorsun canim bende hibor beşbin kullanıyorum göbekten yapıyorum 25 olduk ama çatlaklarım artiyo vurucsk yer kalmiyo😌
Ozlemiko Adaa8905 koldan yaptırıyorum ben göbekten çok canım yandığı için normal olabilir kuzum İnan acısız olanı yok hergün bi iğne 😊
Adaa8905 Ozlemiko Valla çok moralim bozuldu karnından vur arada kolundan bir dedi mecbur kullanacam😂 kan pıhtılaşma testini ne kadara yaptırmıştın
Nilcee Ben 39+3 üm hala kullanıyorum ayın 9.unda bırakacam 11.inde doguma grecem tam 278 gün oldu vurulalı😁🧿
HandeSM Nilcee karından mı vuruluyorsunuz acaba hala 😊 bide normal doğum mu sezeryan mı olacak bana doktorum normal dedi de şu an için neye göre keseceğini bilmiuorum bende 31 haftalığım 😊
Adaa8905 bigunanneolucak Kan aldı pıhtılaşma testi yaptı kendi özel kliniğinde kan pihtilasman var dedi oskapar iğne başladı canım
bigunanneolucak Adaa8905 yani şöyle ben 1,5 ay bekledim ve genetik bölümüne gittim nasık hemen 5 dk anlamış sasırdım o yüzden
Hanim90 Adaa8905 Allah Allah o nasıl iş 😆 3 farklı kliniğe gittim ben de en iyi doktorlardi kliniğinde genetik testi yapan asla duymadım. Her şehirde il sağlık müdürlüğü bedavaya yapıyor genetik testini. Sonuçlar 1 ayda çıkıyor.
Emosss35 Adaa8905 bende 4000 oksapar kullaniuorum coraspirini bir doktor basls digeri gerek yok diye ikilemde kaldim
Adaa8905 bigunanneolucak Kendi kliniğinde yaptı kan pihtilasman var dedi canım özel klinik olduğundan belki de
Mumy01 bigunanneolucak ben hemşireyim büyük ihtimal doktor sadece ptz testi yapmıstır ki ona barakar pıhtılasman var demesi ne kadar dogru bilemedim sizin testiniz doğru bu test genetik bölümünde yapılmalı hatta sonuc bazen 1 ayı buluyor trombosit dizilimine bakılmadan ve pıhtılasma faktörleri tesbit edilmeden direk söylenmesi yanlıs ama hamilelikte pıhtılasma yoksa bile oksapr vurulması sakıncalı degilmis Allahtan
Nilcee HandeSM basladı baslayalı koldan vırulıyorum ben sezeryan alıstı valla vırulıyorum hatta 6 yasındaki kızım yapıyo onu alostırdım bnde suan 39+3 üm
Ozlemiko Adaa8905 evet ben ilk üç ay ikisini birlikte kullandım kanamam olunca bıraktım aspirini iğneye devam tabi
Adaa8905 Ozlemiko Düşük önleyici fitil verdi bide canım bana 2 de vitamin günde 2 kere de fitil yapcam