Fatma272727 yamacin_annesi yok kiz benim 3.bebek bu bunun cinsiyetini bilmiyorum ama ilk iki sagda olmasina ragmen kiz buda hayirlisi ne ise o olsun
Fatmaliakburak26 alpinannesiii benımde bebegım sureklı sag tarafıma tepıyo ve hala cınsıyetını bılmıyorum 30 hafta olduk bugun
Elaaa01 Fairymom. Benim de aşırı bulantım oluyordu ve yüzüm kurudu pütür pütür beyaz kuruluklar oluyordu çok zor geçirdim ilk 4 ayı ve erkek genelde kız anneleri zor geçirir diyorlar ama bende tam tersi oldu galiba 😏☺️
Ozgu_momy Hiç kaşık ağrım olmadı sağ veya sol, mide bulantısı acıkınca hafif oldu , Ayva , limon , nar , yeşil elma yedim hala da yiyorum bebeğim oğlan 👦🏻
Husn-izan Memmedovaa1 kalp atışı ultrasonda nasıl yazıyor kağıda bakıp bakıp duruyorum anlamadım banada söylermisin
didem1234 HappyMom Karnım top gibi yusyuvarlak, sürekli tatlı yiyorum, midem pek bulanmadı hatta bir kez bile kusmadım, yüzümde lekelenme vs. olmadı yani çirkinleşmedim. Bunların hepsi “sözde” erkek belirtisi ama kızım oluyor. Hepsinin hurafe olduğunu tek tek kanıtladım😂😂
gozde3592 HappyMom buradaki tahminlere bakılacak olursa erkek bakalım az kaldı sonucu öğrenmeme sağlıklı olsun da 🥰❤️🤲🏻
Guull gozde3592 karnım yaygın olarak büyüdü sol tarafımda hareket hissettim ve cildim soldu herkes kız dedi ama kesin olarak erkek olduğunu öğrendim 16. Haftayım hiç belli olmuyor :)
Husn-izan Memmedovaa1 ne güzel bende istanbuldayım burdada yazdığını söyleyenler var ama ben anlamadım bi türlü Yinede çok sağol 😊
Svd_sltn Teşbih falı yaparlar anne karnına tesbihi tutar ileri geri giderse erkek daire çizerse kız derler bide annenin haberi olmadan makasla bıçak koyulur makasa oturursa kız bıçağa oturursa erkek derler 😀😀😀😀
Fatmaliakburak26 alpinannesiii malesef daha cınsıyetını bılmıyoruz bakalm bıdaha gıdıcem mayısın 21ınde o zamna bellı olursa
Selocan59 [silindi] kız çocuğu olacakların genelde kalça büyür annenin güzelliğini alır hep öyle bilirdim ama bende bu gün gittim doktora benim kıza benziyor dedi ama ne çirkinleştim nede zerre kalçam büyüdü 🙄🙄
Zeynep_99 Selocan59 aynen oyle vallah benim doktorumda kiz dedi bebegin 23 haftaya girmek uzeriyiz ama sag olsun annemin annesi bizi kararsiz birakiyo cirkinlesmedin kalca buyumedin bu zamana kadar herkesin neyi olucagini bildim ettim senin erkek doktor bilmiyo baska doktora git diyo kafa karistiriyolar baska ise yaradiklari yok yani
gozde3592 Guull hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum🤲🏻Ama heyecanlıyım tabi bi yandan da insan merak ediyor😍
Selocan59 Dareyn bende sürekli ekşi yiyordum şimdi tatlıya yöneldim ekşi yordum kaynanm eşim Ayşe doğurcan diyordu şimdi tatlı istiyorum ama bebegim kıza benziyor bu gün doktor tahmin yürüttü kıza benziyor dedi
Selocan59 Nermism tatlı erkek oluyor ekşi kız ye ekşiyi doğur Ayşe’yi ye tatlıyı doğur Hakkı’yı derler