Zlal Benim 25 haftalık 12 haftada hep erkek dediler %75 şimdi de ayrıntılı gitttim uyuyordu doktor ugraştı biraz kız dedi şimdi kızmı erkekmi ayrıntılı doğru cıkarmı
Bbebegimibeklerken Kızlar birde erkek bebekte yastık kuzeye bakar diye birşey okudum o nasıl oluyor anlamadım bilen var mı acaba 😃ben 15+2 yim 18 inde kontrol var cinsiyet o zaman belli olur dedi doktor merakla bekliyoruz ☺️
mervenazlis HappyMom bence en dogrusu kiz bebekte eksi, erkekte tatli yenmes:) normalde eksiyi hic sevmem, nutellaya bayilirim; ama hamileligimde canim hep eksi istedi ve nutalladan tiksindim resmen, insallah kizim olacak:)
Bett_blog İlk tekmeyi solda hissederseniz kız derler valla ben ilk solumda hissettim kızım olucak Allah nasip ederse🤲🏻💜🥰🥰
Morethanmom45 Bende dün öğrendim oğlum olacak insallah 🤩 17. Haftadayım bulantılar daha yeni yeni geçiyor ama bnde eksiden soğudum hep tatlı yemek istiyorum tatlı isteyince erkek olur derler doğru çıktı benim için 🤣
Gkc92 HappyMom hurafelerin hepsi bende yanıldı 😂 bebeğim sağda,mide bulantım hiç olmadı tatlı yedim, kalçam hiç çıkmadı,sadece göbüşüm var ama bebeğim kız🌸💞
Merve131521 Figenkrts benim iki kızım oldu ne kusma ne bulantı cok rahat hamilelik gecirdim.Suan hamileyim midem yaniyor ve yuzum sırtim sivilce acaba erkek mi olacak 14 haftamızdayız.Siz soyleyince umitlendim😊
Figenkrts Merve131521 Belirtiler kişiden kişiye değişir sonuçta 😂 nazende cinsiyet degisikli olunca ilk kızmış ya erkek olunca yada tam tersi çok farklı belirti gösterir derler ama bilemem tabi 🙈
Samilknur Merve131521 hamile olan kisi bilmeden basindan assagi bi tutam tuz dokulur eger gebe kisi ilk burnunu siliyor yada dokunduysa erkek yüzünün diger taraflarina dokunduysa kız olucak denir
Bsr_dalli alpinannesiii benimde sol kasigim agiriyor banada erkek bebegin olacak dediler kafam karıştı şimdi 🤭
ogrencianne Mumeray normal zaman için dediğinizde haklısınız ancak hamilelikte kişisel ve özel bir şey herkeste aynı şey olması beklenemez. Başlık zaten hurafeler
Merveonur26 Benimde sağ yumurtalıktan hamile kalmışsın dedi doktor ama cinsiyete de 15+4 de kız dedi. Benim sürekli sol tarafım iğne gibi batıyo ve ağrı acı hep o tarafta
Yonca05 Benim hurafe olan belirtilere bakılarak kesin kız olması gerekiyordu hatta çin takvimi vs ama sonuç olarak 17 haftalık ve erkek 😊 Bu Allah’ın takdiri zaten doktorlarda bunu hurafe olarak adlandırıyor.
Zeynep0886 Nadide87 hatta belirtilerin bile önemi yokmuş benim ilk hamileliğimin tam tersi belirtiler oldu ama cinsiyet aynı 😁