Portakalgeliyor Rahime63_63 allahın izniyle normal gibi gözüküyor doktorla hiç bişey konuşmadık daha ☺️ Normal istiyorum zaten allah sağlıkla gelmesini nasip etsin 🙏🏻🌸
Portakalgeliyor Nundiyebiri 😂😂😂😂 orası öyle de ne biliyim hevesten bile olsa ben aldıkça alasım geliyor 😂😂🙈🙈
Portakalgeliyor Simra19 Normal al bebekler üşür kalıj giydirmiceksin ama tulum zıbın corap giydiriceksin 😘 uzun kollu cıtcıtlı badi alma kolları küçülüyor
Mihribancglr Portakalgeliyor adres at yol üstü seni de alalım 😅🥰 bende çok seviyorum alışveriş yapmayı ama bebişe alisveris yqparken daha çok seviyorim ayy keşkeemm aynı yerde olsaaakkk😑🤭🤲🥰
Nundiyebiri Portakalgeliyor ya benim bebiş hep bir problemli ha kaybettim kaybetcek korkusu ile almaya korkuyorum 30 dolsun alırım diyorum
Portakalgeliyor Simra19 izmirdeyiz hep öyle yaptık 2 bebek büyüttüm nasipse kızımdada alırken herşeyi öyle aldım :) 🌸🙏🏻 Tabıkı bacaklarını güneşe tuttuk çokkk sıcakken
Portakalgeliyor Nundiyebiri allah büyüktür kuzu benimde korkularım var allahım acılarını yaşatmasın 🌸🙏🏻 Sen aklından çıkart kötü düşünceyi verende o alanda inan geçen sene atlatamadım düşük yaşamıştım ….
Portakalgeliyor Mihribancglr 🌸🙈🙈🙈😘 çok tatlısın teşekkür ederimmm bende cok seviyorum ya hastalık değil de aşk bu kendime bişey almıyom direkt kızıma alcam etcem tutcam diyomm 😂😂 oysaki kilo ala ala giycek bişeyim kalmadı 😂😂 allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn giydikleri günleri görmek nasip olsunn 🙏🏻🙏🏻🌺
Eminos123 Portakalgeliyor kulot pantolon ikisinide giydirdim kalin pantolon giydirdim ozellikle ilk gun yikanmadik pantolon kalmadi dun cok iyiydi ama bu gece yatagini 2 kez islatti ogrenecekler insallah ilerleme var benimde uykulu halimdi galiba bizim yatakta islandi carsaflar yıkanıyor simdi
Nundiyebiri Portakalgeliyor düşük var şeker hastasıyım tansiyon var böbregi yok bebegin değişik ya rabbim hepimizin kucagını doldursun
Mihribancglr Portakalgeliyor ayyyy bende öyle geçen gün evin altında büyük bir magaza var girdim öyle sohbet edem dedim ama 🤭 bir slopet aldim bedenimi zaten biliyorim diye denemedim 🤭🤣😅 yukari çıktım giymeye çalıştım giremedim içine 🥰😅🤣 bu arada sizde çok tatlısınız ♥️ benimdeki kızım olacak bakalım Sağlıkla Gelsin yavrularımız 🤲🤰🏽
Eminos123 Portakalgeliyor valla insaniz bizde haliyle bazen sakin bazen sinirleniyorum geçecek insallah
Portakalgeliyor Mihribancglr ahh aminnn inşallah 🌸🙏🏻🙏🏻 teşekkür ediyorum birlikte miniklerimizi sabırsızlıkla bekleyelimmm isminin ssini alıyorum değiştirmezsin dimi 😂😂 daha önce konuştuğum herkes değiştirdi bi ben kaldım 😂
2sy Benim 2.gebeligim ilk oglumdan sakladiklarimi bir cikarip bakmam lazim ona gore ihtiyaclari belirlemem lazim daha cok bisey yapamadım alamadim ben :) 25 haftalik olduk sukur..
Portakalgeliyor 2sy ablamda oğlundan kalanları saklamıştı hiç zıbın almadı kızına bir bornoz hastane cıkısı ptik vs aldı ama çoraptı zıbındı oğlandan kalanları kullandı 🥰🌸
Mihribancglr Portakalgeliyor imkansiz değiştirmem hastane çıkış setleri yapıldı herseye ismi nakislandi boyandı imkansiz 😅 daha sevgiliyken eşimle kızımız olacak ismi almila olacak diyorduk şükür rabbim dualarimizi duydu 😍♥️🥳