Elifadgzl kızlar ben de evlendiğim de 2 defa ertesi gün hapı kullandık adetimi kesti adet günlerin de sadece kahve leke görüyordum tam 4 ay böyle devam etti çocuk istiyorduk olmadı sonra doktora gittik idare yolu enfeksiyonu vardı bide sağ yumurtalığımda kist varmış bir tane ertesi gün hapı yapıyormuş ilaç vermedi 2 adet daha gör gel dddi gittim çok şükür kendiliğinden kist düşmüştü sonra doktorum çocuk istiyorsanız gün aşırı ilişkiye girin dedi o şekilde yaptık bende sizler gibi belirtileri bekliyorum adetimi iple çekiuodım olmayayım diye girdik o şekilde ilişkiye adet oldum sonra ne olduysa ben umursamdım gezdim tozdum süslendim vs neyse bir sonraki ay oldu yine adet oldum ama ne olduysa eskisi gibi takılmıyordum kafam nasıl rahatladı bilmiyorum ama o şekilde düşünüyordum sonra ki ay belim çok ağırıyor adet olucm diyorum eşime tuvalete gidip ıkınıuoruö ki adet olayım belimin ağrısı hafiflesin neyse ara ara yapıyorum bunu sonra adetim 1 gün geçti o zaman bana dank etti acaba hamileyim dedi test yaptım evet çizgiyi gördüm tam koyu değil ama açıkta değiş belli bir çizgiydi o şekilde öğrendim ama sorarsanız ne yapalım diye gün aşırı ilişki ve kafanızı rahat tutmanız umursayınca olmuyor