Ayferrr25 Pinkmom valla ben şimdi yapmıyorum bide yanımda testte yok zaten pazartesi yada salı yaparım bende
Ayferrr25 Elifadgzl hayırlısı olsun Inşallah Canın sağolsun canım olur inşallah rabbim hepimizi güzel haberlerle sevindir 🙏🤲👶
ikigozumuncicegii Elifadgzl benm bugün adet tarihiyim gelen giden yok bakalım beklemedeyim inşallah olmama . Sen naptın canım .
Ayferrr25 Elifadgzl üzme kendini herşeyin hayırlısını dile vardır rabbimin bi bildiği vakti zamanı değil belki inşallah önümüzdeki ay güzel haberi verirsin eşine 🤲❤
Serra5 Mizgin2020 senin ilk denemenmi? Ne kadardır bekliyorsunuz canım doğal yoldan mı benim gibi ilaç sonrası mı bekliyorsun
Mizgin2020 Serra5 canım 19. Ayim bu benim Kasım 2019 dan beri bekliyorum ilaç tedavisini 2 3 ay önce artık bıraktım 4 kere 1 kere klomen igne 3 kere de letrasan denedim olmadı canım bende akışına bıraktım
Serra5 Mizgin2020 bende de pkos var 2 aydır korunmuyorum ilk kez klomen kullandım ilk ayım herşey allahtan hayırlı haberler alırız inşallah 🙏 sizin içinde dua edicem