cckzylcn_21 Senanrrr_06 çok teşekkür ederim cnm benim bi oğlum var ellerinden öper ama işte insan gene ilk gibiymiş gibi heyecan yasio
secoz cckzylcn_21 benim 7. haftada göründü ve kese görünene kadar 4 kez kan verdim Beta Değerine bakıyorlar
cckzylcn_21 3458 valla benim daha kan sonucu çıkmadı dün sabah verdim daha çıkmadı ya hergün de sağlık ocaginin verdiği siteye de bakiom ama yokkkk. Pazartesinden çarşambaya kadar da sağlık ocaklari kapalı olcak
Hamzaa cckzylcn_21 evet doktor size beta hcg miktarı belli olduktan sonra görüneceği zamanla ilgili tarih verir zaten
Senanrrr_06 cckzylcn_21 Allah uzun ömür versin canım oğluşuna inşallah bı kardeşi de olur bende 7 haftalık hamileyim ama benimki ilk daha 🥰 ilk de olsa ikinci de olsa evlat insan heyecanlanıyor 😊
secoz cckzylcn_21 sıkma canını stres yapma geç döllenme olabiliyor. İnşallah olumlu olur bende 3 tane test yapmıştım 2si çok belirgin biri silik çıkmıştı inşallah olumlu sonuç alırsın ❤️❤️❤️
cckzylcn_21 secoz yok cnm çok şükür sıkıntı yapmıyorum da kan sonucu 2 günü bulur mu ya çıkmasi daha çıkmadı da
Ladyy cckzylcn_21 beta 3000 değer altı kese gözükmüyor. Genelde 5-6 hafta arası kese gözükür 6-7-8 hafta arası kalp atışı duyulur. Geç döllenme varsa süreç uzuyor. Bence bekleyin .. haftanızın geçmesini.. hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah🌺
Cansel0694 cckzylcn_21 beta hcg 1500 leri buldugunda karindan gorebilirler eger altan muyane olmak istemiyosan ben alttan kabul etmedigim icin 1500leri bekledim
cckzylcn_21 Cansel0694 yok cnm alttan muaneye olmayı kabul edemem. Mecbur bi iki hafta daha bekleyecem bide kan sonucunun çıkmasını
Ouzc cckzylcn_21 ben adetimin geciktigi ilk gün gitmiştim hiçbir şey göremedi 4+2de gittiğimde çok zor gördük aşırı minikti 5+2 de net bir şekilde görmüş olduk keseyi.