Byzayk0 Ahsnim21omrm bende bol bol yiyorum soluma yatıyorum bebeğime gitsin diye nesquik süt içiyorum ama almamış 🙄 kafamıza takıyoruz diye oluyor herhalde böyle
Esraa54 Byzayk0 37′ye kadar beklese şükredicem☺️Suyun azalmış nst’de sürekli sancım çıkıyor doktorum bayramı atlatsan iyi olur dedi her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurdurdu erken olacak diye ödüm kopuyor🙈37′yi doldursa en azından
Nrgsalp Byzayk0 oo cok fazla almışsınız .ben 8 kilo aldım. Demekki aldığınız kilolar hrp kndinize .doğumdan sonra diyet yapıp verirsiniz
Mzgnormann Byzayk0 erkek ve kız bebekler kilo ve boyları farklı oluyo ondan senin bebeğin bak boyu varmış kilosuda 3 bulur güzel kilosu yani ondan doktorun Bişey dememiş kötü olsaydı söylerdi
endobeybi Byzayk0 33+0 da 2100 gramdı, gayet iyi olduğunu söylemişti doktor. 3 kilonun biraz üzerinde doğar muhtemelen dedi hatta tahminen
Minnosannem12 Byzayk0 ben 32 haftalıkken 1800 Du 35 de 2500 dedi doktor kilosu gelişimi haftasına uyumlu dedi ama kilosu değil haftasına uyumu önemli dedi
Sedosss2 Minnosannem12 ben 33+1 haftalığım ultrason uyumu 31+5 kilosu 1800 küçük çıkıyor ama beslenmesi iyi dedi. Size kilosu hafta ile uyumlu mu dedi doktorunuz? Bana 31+5 e göre 1800 iyi dedi ama 33+1im kafam karıştı 🤦♀️