Minik_mucizem2 Cansu60 aynen . Ilk bikac dk da gormedim sonradan yan tarafta kırmızı koyumunlar oldu ama hayali çizgi var gibiydi . Bide test kuruyor ya çizgi varsa yoksa belli ediyor işte o zaman hayali çizgiyi gördüm belli oldu yani bide adet te olmadım belirtilerimin hepsi de var
Cansu60 Minik_mucizem2 ay. Senden daha cok heyvanlandım ınslah darısı banda olur hayırlsı olsun sımdıden canım benım ama dıkat et kendını yorma 🤗🤗🤗
Minik_mucizem2 midekoruyucu bilmem . Bazen rengi çok açık bazen de koyu oluyor . Gun içinde sıvı almıyoruz ya oructan dolayı belki o yüzden açık oluyor rengi
midekoruyucu Minik_mucizem2 sıvı çok alırsanız açık renk olur, sıvı az alırsanız rengi koyulaşır bu böyledir. Ama gebelik testleri ile oruç ilişkisini bilmiyorum gerçekten 🙈
Minik_mucizem2 Cansu60 valla doğru düzgün uyuyamiyorum bile birsuru misafir var iftarı sahuru felan ev işleri. Gerçi hep birlikte yapıyoruz ama yine yorucu oluyor . Çok sevindim senin mutlu olmana inş darısı senin başına olur Rabbim sana da nasip eder inş
Cansu60 Minik_mucizem2 vallah zor yaa bırde oroclu da dahada zor oluyor ıs yapmak kalabalık olması bu arda tabı sevınırım canım benım ınsallah darsı bende olur 🤗
Cansu60 Minik_mucizem2 ınsallah canım ama zannetmiyorum çünkü ılk gebelıklerde normalmiş düşük falanda yınede allah gostermesın tekrarını saglıkla alırız kıcagımza 🙏
Minik_mucizem2 Cansu60 inş hamileyizdir ve sende inş hamile olursun ve sağlıkla alırız hepimiz kucaklarimiza
Minik_mucizem2 midekoruyucu mesela sahurdan sonra koyulaşıyor hani iftarı da yapmış oluyoruz sonucta ama gün içinde açık oluyor bilmem ki
Minik_mucizem2 Midem ağrıyor başım dönüyor oruç zor geliyor 5, 6 gündür. Acaba bir zararı olur mu . Adet de olmadım iftarımı güzelce iştahla yapıyorum arada ama sahurumu yapamıyorum
Cansu60 Minik_mucizem2 cabım tutbılırsen az kaldı ama tutamıyorsan zorlama saglıgınada ıyı degıl naptın test yaptınmı bugun canım
Minik_mucizem2 Cansu60 evet var kaşıklarım ağrıyor iğneler batıyor gibi sırtım belim ağrıyor goguslerim acıyor