Minnosunannesiii mommy2 ooone hafifi adım atamıyorum o kadar sızlıyor sağa sola dönünce ayağa kalkınca adım atınca
Alyaesmaa mommy2 Bende 21haftalık sayılırım benimde aynı yer ağrıyor çatı ağrısı. Dikkat ediyorum bebek baskı yapıyo galiba ondan annemde yada kayınvalıdemde kalıyorum çünkü ilk kızımda erken doğmuştu bunda ne kadar dikkat edersem o kadar iyi
UralAybars0921 mommy2 ben de 20. Haftadayım aynı yer aynı şekilde ağrıyor. Hareket edince falan ama bu haftalarda normal diyorlar.
Lezginka mommy2 tam olarak aynı yerde sağ tarafta inanılmaz acı ve ağrı çekiyorum benim doktorlar da çözüm bulamadı. Magnezyum ver gönder. Memorial Doktorları bir de.. Sanırım normal karşılanıyor, ondan
Min23 mommy2 ayy Allah Razi olsun yaa iki haftadır bi turlu anlatamadim kimseye doktor bile anlamadı. Benim her iki tarafta öyle yürüyemiyorum.oturuyorum kalkamıyorum resmenn ağrıdan
Min23 mommy2 sagol canım amiiinnn inşallah Allah im hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin ❤❤🙏🙏
mommy2 Lezginka hala bu acıyı cekiyor musun? Ben 27 haftama girdim bugün resmen adım atamıyorum çok acıyor 🤕