HandanEmre Kızlarrrrr 🤚🏻 🎈 doğum çantanıza neler koydunuz Temmuz anneleri en çok sizleri merak ediyorum hadi varsa eksiklerimiz birbirimizi tamamlayalım 💙
Sedakbyk HandanEmre bebek icin 3 tane alt ust takim ve body 1 tane yaptirdigim hastane cikisi(tulum.eldiven sapka) 1 penye battaniye 1 muslin battaniye Bebek bezi Agiz mendili Kendim icin 3 gecelik 1 sabahlik Depend kilot Terlik Emzirme sutyeni Hastaneden cikarken giymek icin.kiyafet Kagit havlu Maske Aklima bunlar geldi simdilik
HandanEmre Zeynepemre Sedakbyk bende yazdıklarınıza ekstra olarak emzirme önlüğü 2 biberon 2 farklı uçta emzik hangisini emerse diye sonra malum pandemi var hem bebiş hem kendim için yastık kılıfı ve çarşaf koydum atlet zıbın da koydum 3 adet hem oğluşuma hem kendime havlu ve hastane çıkışı için pusetimizi hazırladım örtüsü çarşafı minderiyle beraber 😊 bir de depend hangisini aldın canım
Sedakbyk HandanEmre bende kendime nevresim takimi aldim anakucagi ortusu de aldim tabi,depend kullan at kilot buyuk beden aldim.
Zeynepppp34 Benim de sezaryan doğum yapan bi arkadaşım , kayısı suyu da koy demişti çay kaşığı benek emmezse onunla veriyorsun demişti
Zeynepppp34 Bende hazırlamadım daha yasaktan sonra başlıcam , kabin boy valiz yeter Li olurmu acaba sezaryan yad anormal doğum tam belli değil
HandanEmre Zeynepppp34 ben iki küçük çanta hazırladım bir oğluma bir kendime yeterli oldu küçük boy valiz de olabilir diye düşünüyorum 😊