Sumeyye12 Arkadaşlar 16.haftam ve 2 gun önce gece ansızın sağ bacagima diz bolgesinin arkasinda hemen, kramp girdi acıyla uyandim masaj yaptım neyse geçti gibi o an dmalrlarim çekildi resmen..sabahına aci vardi bugun sabah kalkamadim ustune basinca damarim kopacak derce oluo kas gevsetici jel sürdüm(zararli mi onuda bilmiorum bebege yani)ama halen ayni durum gebelikte kramplarla ilgili baslil açılmıştı bi ara bende o zaman bu durum olmadığı için bakmamistim o posta benle aynı durumu yasayan varsa ne yapti gecti i lutfen yazin kizlar
Kanarya Sumeyye12 bende aynı durumdayım geceleri kramp acısıyla fırlıyorum resmen yataktan, önceki postta magnezyum eksikliği olduğu için kramp olduğu yazılmıştı. Bu sorunu yaşayanların çoğunun doktoru magnezyum eksikliği için ilaç vermiş. Benimde hftaya ptesi kontrolüm var, ozaman danışacağım doktoruma. Rabbim hepimize şifa versin🙏
srpkse Sumeyye12 doktoruna git magnezyum eksikliğinden oluyor. Bende oleydim. Kapsül veriyor suda eriyen portakal tadında.. Şuan iyiyim Tabi seninki başka bi yöntem de uygulayabilir bilmiyorum ama yüksek ihtimal magnezyum ilaci vericek
MerveYaarCldr Sumeyye12 jel kullanma belim tutuldu onda bile jel vermedi doktor önermedi canım magnezyum iste doktorundan krampları uyuşmaları geçiriyor magnezyum eksikliğinden oluyor😊
Sumeyye12 Kanarya canm ben maden suyu her aksam içiyorum istisnasız ama yinede oldu acaba klima cok sogutuo evi ondan mi diorum hani usuttum vs ama ne biliyim umarım geçer bu yurumeme durumum
Sumeyye12 srpkse canm benim ben her aksam düzenli maden suyumu içerim mutlaka ama sende de kram giren yere basinca ağırı olma durumu var mi
srpkse Sumeyye12 olmaz mi acıyodu tabi. Şuan magnezyuma başladığımdan bu yana kramp çok çok azaldı diyebilirim
HamisMervis Bende de yeni başladı kramplar 27. Haftamdayım ayak bileklerim uyuşuyor geceleri bir tek yüksekte tutarak uyuyabiliyorum :( magnezyuma başlayacağım
Ebi Sumeyye12 çok acı veriyo ya ben uyanırken gerinmekten çok hoşlanıyorum ama hamileliğimden beri yapamıyorum hemen kasılıyo bacağım kremde mi işe yaramadı üzerine basma ayağını yüksek tutarak uzan geçer inşallah çok geçmiş olsun